– Vi skal bruge en kat, et cowboybælte, en stuebirk og en mellemstor isblok.

Det lyder nærmest som noget, der er taget ud af en Olsen-banden-film – men netop sådan kunne ordene godt være faldet hos det kreative team hos Uncle Grey, da forberedelserne var i gang til en ny kampagne fra takeaway-virksomheden Hungry.dk.

Udgangspunktet for kampagnen, der netop er gået i luften med titlen ”Det er næsten for nemt”, er at fortælle, at der i dag bare skal et enkelt tryk på smartphonen til for at få leveret mad lige til døren. 

Det kan enhver med andre ord finde ud af, men er det i virkeligheden så nemt, at selv en kat eller et cowboybælte kan finde ud af det? Se, det er jo det virkelig interessante spørgsmål.

– Vores strategi er at fortælle, hvor nemt det er at bestille takeaway fra Hungry.dk. Og i et marked med masser af udbydere valgte vi at bruge humor til at trænge i gennem junglen af tilbud, siger Rune Risom, partner og direktør hos Hungry.dk.

Et læderbælte i hovedrollen

Strategi og kreativt koncept bag kampagnen er udviklet og eksekveret i samarbejde med Uncle Grey, og her erkender det kreative team bag festlighederne, at der har været ført besynderlige samtaler undervejs:

– Vi tænkte meget over, hvordan vi kunne vise forbrugerne, hvor nemt det er, og vi kom frem til, at vi ikke ville have mennesker med i kampagnen – men derimod dyr og genstande, siger Simon Naver, der er Associate Creative Director hos Uncle Grey, og fortsætter:

– Det førte til mange mærkelige samtaler i mødelokalet, som bl.a. indebar diskussioner om, hvorvidt det var et cowboybælte eller en stuebirk, der skulle bestille pepperoni-pizza. Det er nogle samtaler, som vi nok aldrig kommer til at have igen, så det var en fornøjelse at arbejde med en modig kunde som Hungry.dk. 

Magnus Breum, Copywriter hos Uncle Grey, tilføjer:

– Ja, og så har man jo altid gået og drømt om at lave en film med sådan et superfedt læderbælte i hovedrollen. Og det må man jo sige er lykkes meget godt.

Kampagnen skal leve på Facebook, Instagram, YouTube og på tv – og du kan se de fire hovedfilm her. 

Katten Frans bestiller sushi

Stuebirk bestiller Pad Thai

Mellemstor isblok bestiller burger

Superfedt bælte bestiller pizza