Ashley Furniture producerer alverdens møbler til det amerikanske marked, som de normalvis sælger i butikker, men ønsker imidlertid at skabe et solidt grundlag for fremtidige online strategi med forbedret checkout-flows, hastighed og ydelsesevne for deres webshops.

Der er ingen tvivl om, at det amerikanske marked har rigeligt at vælge imellem, når der skal hyres IT- og e-commerce konsulenter.

Alligevel har verdens Ashely Furniture valgt danske Vertica, som nu sender et hold e-commerce-konsulenter over Atlanten for at hjælpe Ashely Furniture med deres webshops.

- Vi er utroligt stolte over at blive valgt til denne opgave, og vi ser frem til at samarbejde med et spændende brand som Ashley Furniture. Deres webshops har et enormt salgspotentiale, og det glæder vi os til at hjælpe dem med at realisere, siger Sune Hansen, leverancechef & partner hos Vertica.

Et kursus i Microsoft Commerce Server, som Vertica holdt for Ashley Furnitures udviklere blev starten på samarbejdet.

Efterfølgende har Vertica foretaget en analyse af to af de eksisterende webshops og udarbejdet strategiske løsningsforslag.

Nu skal Vertica så i gang med at skabe et nyt stabilt fundament for AshleyFurnitureHomestore.com, AshleySleep.com og ZZZsByAshley.com.

Ashley Furniture ønsker at forbedre checkout-flows, hastighed og ydelsesevne, samt skabe et solidt grundlag for fremtidige online sites for deres andre brands. Derfor blev Vertica med sine tekniske rødder og kompetencer indenfor e-handel udvalgt til fordel for langt billigere amerikanske IT-konsulenter.

Læs mere her.