Det Runde Bord oplever en stigende efterspørgsel fra virksomheder, der ønsker samarbejde for at undgå madspild. 

For Butler’s Choice er ”det en naturlig del af det at være en ansvarlig virksomhed, at samarbejde med Det Runde Bord”. Senest har handelsvirksomheden doneret 1.100 tomatsupper til socialt udsatte.

– Når vores overskudsmad kan glæde nogle af landets mest udsatte mennesker, så skabes der både en social og en miljømæssig gevinst, siger Helle Stokkebye Johansen, CSR & kommunikationsansvarlig i Butler’s Choice.

– Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Det Runde Bord, og vil opfordre andre fødevarevirksomheder til at kontakte foreningen, hvis de har overskudsmad.

– Fordi vores højkvalitets gazpacho var tæt på udløbsdato var det ikke muligt for os i Butler’s Choice at sælge den til supermarkeder. Og vi var derfor lige ved at smide den ud, da vi kom i tanke om Det Runde Bord. Derfor glæder det os ekstra meget, at andre nu får glæde af tomatsuppen, fortæller Helle Stokkebye. 

Partnerskaber forbedrer indsatsen

Det Runde Bord har siden 2014 formidlet over 2 millioner måltider gratis til socialt udsatte på blandt andet herberger, asylcentre og krisecentre. 

– Vi er dybt afhængige af donationer og strategiske samarbejder, siger Peter Haugelund, direktør i Foreningen Det Runde Bord. 

– Vi sætter dagligtover 1000 måltider i spil, og det kan vi kun gøre takket være vores gode samarbejdspartnere. 
Bestyrelsen uddyber:

– Vi mærker en stigende interesse og efterspørgsel for vores koncept og virke, siger bestyrelsesmedlem og CSR ansvarlig i Det Runde Bord, Malene Brandt. 

– Det Runde Bords viden indenfor madspild og innovation er meget efterspurgt, og vi kæmper en hård kamp for at hjælpe flest mulige udsatte mennesker. 

– Vores fokus er derfor at sikre strategiske samarbejder med virksomheder som blandt andet Butler’s Choice. Derfor er det ekstra positivt for os, at de bakker så flot og synligt op om Det Runde Bord – og ikke mindste opfordrer andre til også at gøre det. 

Du kan læse mere om Butler’s Choice her.

Og naturligvis også om Det Runde Bord.