Det danske bureau 9PR, der bl.a. har været med til at bygge brandet Ganni op og lancere adidas Running på det danske marked, får nu også en tilstedeværelse uden for landets grænser.

Det sker via et partnerskab med bureauet VASS Productions, som gør det muligt for 9PR at tilbyde bureauets services inden for beauty og livsstil i Norge og Sverige.

- Vi er virkelig begejstrede for at have indgået dette samarbejde med VASS Productions i Norge og Sverige som partnerbureau til 9PR, lyder det fra 9PR’s to grundlæggere og CEO’s Line Plesner og Nina Wiboltt i en pressemeddelelse.

- Med denne nye konstellation bevarer vi vores fokus i Danmark, hvor vi er eksperter. Samtidig kan vi nu tilbyde kunder PR i både Norge og Sverige af samme høje kvalitet igennem VASS, fortsætter de.

Prestige-kunder på tværs af grænser

9PRs beauty-afdeling blev etableret i 2015 og den er efterhånden blevet en større spiller på det danske marked. 

Afdelingen arbejder med alt fra overordnet strategisk rådgivning, over udvikling af korrekte eksponeringsflader for det enkelte brand til pressetekst-håndtering, seeding, placering af produkter, events og meget andet.

Den nye partner, VASS, har siden 2016 haft et kontor i Oslo med fire medarbejdere som en forlængelse af hovedkontoret i Stockholm, hvor omkring 20 ansatte arbejder med bl.a. public relations, digital marketing og eventproduktion.

VASS og 9PR samarbejder lige fra begyndelsen om markante kunder som Sephora, Moroccanoil og Decléor.

- Valget af 9PR som arbejdspartner var naturligt, da vores grundværdier er nærmest identiske, siger Ida-Sofia Klingspor, grundlægger af og CEO for VASS Productions.

-  Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder service til den samme høje standard i Danmark, som vi leverer på vores hjemmemarked i Sverige og Norge. At finde en dynamisk dansk partner gør, at vi føler og trygge i at tilbyde nordisk dækning til de største internationale kunder, slutter hun.