Føtex har fået tidligere fået masser af roser og brugere i kølvandet på lanceringen af ”Føtex Indkøbshjælp”-appen til smartphones.

Nu følges der op på dette med lanceringen af en digital kogebog til iPads, der har fået navnet ”Føtex Madunivers”.

Ifølge en pressemeddelelse er iPad-app'en kommet til verden efter et tæt samarbejde mellem Føtex og bureauet Vertica.

Føtex Madunivers indeholder opskrifter og en madlavningsassistent. Her kan man også importere opskrifter fra eksempelvis Arlas opskriftssamling og gemme dem i sin egen digitale kogebog.

Maduniverset indeholder desuden en indkøbsliste, som kan synkroniseres med ”Føtex Indkøbshjælp”-app'en.

Få de gode tilbud

Med iPad-app’en følger også en tilbudsagent, der giver besked, hver gang ens favoritprodukter er på tilbud i Føtex.

- Føtex’ overordnede vision er at skabe reelle digitale services, der forbedrer hele indkøbsoplevelsen for kunderne og skaber kundestrøm. Med ”Føtex Madunivers” er vi kommet rigtig langt, og der er skabt en god sammenhæng til vores øvrige platforme. Vertica er virkelig blevet en strategisk samarbejdspartner for os, som forstår vores forretning og kan udfordre og sparre med os omkring nye digitale initiativer, lyder det fra Kristine Fibæk Salmonsen, digital projektleder hos Føtex i pressemeddelelsen.

Lars Christensen, Strategi, E-business & Partner hos Vertica, er også begejstret.

- Det er mange digitale kogebøger på markedet, ligesom der er mange indkøbslister – der er også utroligt mange apps, der aldrig bliver brugt. Netop derfor er det fantastisk at samarbejde med Føtex, som er villige til at investere tid og ressourcer på at lave nogle virkelig gode apps, der kommer brugerne til gode, siger han.

Føtex Madunivers er udviklet til iPads og kan downloades her.