Årets Brøl 2013 - ny-indstiftet pris, som efter sommerferien skal uddeles til de bedste nordjyske eksempler på virkningsfuld, kreativ og veleksekveret markedsføring - er kommet godt fra start.

 - Vores ambition var at få 100 bidrag, og vi kan glæde os over, at dette mål til fulde er nået. Efter gennemgang af samtlige indsendte bidrag kan vi konstatere, at det er blevet til 159 godkendte af slagsen alt i alt – indsendt af flere end 40 virksomheder, fortæller Steen Bjerre, kommunikationschef og medlem af styrekomitéen bag Årets Brøl.

Indsenderne fordeler sig bredt - fra de største bureauer som SHRPA og Clienti til enmandsvirksomheder.

Dertil kommer virksomheder, der har indsendt bidrag, der er blevet til i eget regi – det gælder blandt andre Smyril Line, Weber Stephen Nordic, VisitAalborg, Cembrit Holding og Aalborg Symfoniorkester.

Prisen har ikke færre end 17 kategorier, og ifølge Steen Bjerre samler den største interesse sig om Tv & Film, Unikt Kampagneelement, Corporate Identity, Kampagnekoncept B2C, Mini Identity, Print og Outdoor.

- Ingen af de 17 kategorier er uden bidrag. Enkelte af dem er knap på flot besatte, som vi havde håbet på, men vi har her og nu valgt at lade dem alle overleve, idet den videre dom er overgivet til juryen, siger Steen Bjerre.

Juryen - som blandt andre består af formand Thomas Hoffmann, kreativ direktør og indehaver af reklamebureauet & Co, Kirsten Poulsen, direktør og indehaver af Firstmove, Kim Nøhr Skibsted, Group Vice President i Corporate Communication hos Grundfos samt freelance tv- og radiovært, satiriker og foredragsholder Huxi Bach - går i de kommende uger i gang med individuel bedømmelse af de indsendte bidrag.

I løbet af juni holdes jury-møde i Aalborg, hvor den endelige dom over deltagerne i de 17 kategorier bliver fældet, og priserne overrækkes til vinderne den 30. august i Aalborg Kongres & Kultur Center.

Bag prisen står Erhverv Norddanmarks Kreativgruppe samt en række partnere som blandt andre Danske Bank og Nordjyske Medier.

Juryen kan ses i sin helhed her

Deltagere, som har indsendt bidrag, kan ses her.