Den gamle Rod med efternavnet Stewart, som i årtier har ladet sin velkendte hæse røst lyde med sange som ”Sailing” og er gået ind i reklamebranchen for en stund - som ny frontfigur for rejsegiganten Star Tour/Fritidsresor.

Den første film er i luften, og den er baseret på Elton John-nummeret ”Your Song” i Rod Stewarts coverversion. En lille radio spiller musikken, mens en familie danser og mimer til - og pludselig: Hen ad strandkanten kommer selveste Rod Stewart gående, stopper for at synge sin egen sang, og går derefter vinkende videre, mens familien ser måbende til.

- Rod Stewart er verdenskendt for sin unikke stemme og lyd. Vi er stolte af og glade for, at han har ønsket at arbejde sammen med os, og vi ser ham som den perfekte fortolker af vores kendte sang, der har givet følelser til vores brand i over ti år, siger Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour i en pressemeddelelse.

Reklamefilmen med Rod Stewart, der afløser de tidligere succesfulde og meget omtalte film med den danske skuespiller Mads Mikkelsen i hovedrollen, er fælles for Star Tours nordiske ejere, TUI Nordic.

Filmen er optaget på Malibu Beach i USA, og kan ses på tv fra 22. december.

Men allerede nu kan du smugkigge her.

 

Flere film hos Star Tour