Articles tabs

Courses tabs (CT)

Schmeichel sælger forsikringer

08. okt 13 PR & Kommunikation Skrevet af Susanne Ingemann
0

Den danske landsholds-legende Peter Schmeichel er ny frontfigur i et reklamefremstød fra forsikringsselskabet First. På vanlig bramfri vis proklamerer han i reklamefilmen, at ”Danmark er fuld af tosser”. Se filmen her.

Relaterede artikler

Forsikringsselskabet First vil gerne ud til en bredere målgruppe på det danske marked, og det skal den tidligere landsholdskæmpe Peter Schmeichel hjælpe med.

Omdrejningspunktet i kommunikationen er vi menneskers særlige interesser og lidenskab - alt det vi er tossede med - og i filmen kommer Peter Schmeichel rundt om alt fra hestetosser og biltosser til golftosser.

At det lige skulle være Peter Schmeichel, skyldes ifølge Firsts adm. direktør Flemming Parris ikke mindst den berømte keepers personlighed.

- Han udstråler om nogen troværdighed og sikkerhed. Han er en person, man stoler på og har stor tillid til. Det er præcis det, vi gerne vil signalere hos First, så Peter Schmeichel er den helt ideelle ambassadør for vores virksomhed, siger Flemming Parris.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.

Sider