Articles tabs

Courses tabs (CT)

Selvfede nordjyder brøler igen

25. mar 14 PR & Kommunikation Skrevet af Susanne Ingemann
0

Sidste års kreative prisuddeling i Nordjylland - Årets Brøl - var en prøve på, om regionen kunne bære en ambitiøs fejring af en relativt lille branche. Det kunne den, mener folkene bag, så nu er konkurrencen i gang igen. Denne gang med flere kategorier og en Grand Prix - og færre, men ganske kendte, navne i juryen.

Relaterede artikler

Sidste års premiere på den nordjyske, kreative prisuddeling - Årets Brøl - blev så stor en succes, at Erhverv Norddanmark og de øvrige parter bag eventen har besluttet at gentage festlighederne.

Så nu er sluserne åbnet for indsendelse af bidrag til konkurrencen, som i øvrigt i år byder på et par ændringer i kategorierne i forhold til sidste år.

I år er der fx tale om 20 kategorier mod sidste års 17 - og så er det besluttet, at der denne gang også skal uddeles en Grand Prix, som juryen vælger på tværs af alle kategorivinderne.

Anita Møller, der er repræsentant for styrekomitéen bag Årets Brøl og sekretariatschef i Erhverv Norddanmark, siger:

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.

Sider