Samsungs vision er at nedbryde barrierer ved hjælp af teknologi, og få mennesker til at gøre ting, som de ikke tidligere troede var muligt, siger de hos Samsung.

Og hvem symboliserer den vision bedre end Zlatan Ibrahimović? Det ledende spørgsmål stiller tech-selskabet ikke overraskende, da aftalen med en af vor tids måske største barrierebrydere er en realitet.

Både Samsung og Zlatan er nemlig overbeviste om, at ”nøglen til succes ligger i at turde udforske nye måder at gøre tingene på,” hedder det i et presseskriv.

Og derfor har Samsung i Norden nu indledt et flerårigt samarbejde med superstjernen på det nordiske marked. Hans mission bliver at udfordre, teste og fremvise Samsungs produkter på helt nye måder.

– Samsung elsker at udfordre, hvad der er muligt at gøre med hjælp fra teknologi. Vi sætter konstant spørgsmålstegn ved, hvad der vil blive det næste store inden for innovation, siger Eva Carrero, Corporate Marketing Director hos Samsung i Norden.

– For os at se findes der få personer i verden, der på den måde er indbegrebet af innovation, som Zlatan er det. Både på og udenfor banen har han gjort ting, som vi aldrig har set nogle andre gøre.

– Desuden er han, præcis som Samsung, vant til at få spørgsmålet: ”Hvad bliver det næste?”. Vi er spændte på at se, hvad der sker, når innovatøren Zlatan udfordrer og anvender vores teknologi på helt nye måder, slutter Eva Carrero.

Zlatan er en teknikfreak

Zlatan Ibrahimović har gennem længere tid været Samsung-bruger og har en stor interesse for teknologi.

– Jeg er en stor fan af Samsung og den innovation, de udretter. De får det umulige til at blive muligt. Personligt er jeg en teknikfreak. Jeg vil have den nyeste teknologi. Heldigvis arbejder jeg jo nu med det, jeg anser for at være verdens bedste teknologiforetagende, så jeg er i gode hænder, siger Zlatan Ibrahimović.

Gennem konceptet "What’s next?" vil de nye partnere inspirere mennesker til at tænke fremad og udfordre den måde, de gør tingene på i dag.

– For mig er teknologien fremtiden. Jeg ser ingen begrænsninger for teknologiudviklingen, ligesom jeg ikke ser begrænsninger for mig selv. Både jeg og Samsung udfordrer, hvordan ting kan gøres, og sammen har vi mulighed for at inspirere mennesker til at tænke på fremtiden og udfordre sig selv, slutter Zlatan Ibrahimović.

Samarbejdet indledes i foråret 2018 og kommer til at løbe i flere år.