Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Aarhus: Conversion Copywriting - Content, Funnels & Automation
Body: 

Afholdes også i København 26. november 2020

Skriv indhold til dine funnels, der konverterer leads til kunder

Arbejder du med marketing automation/funnels? Eller har du planer om det? Og vil du være skarpere til at skrive indhold, der konverterer leads til kunder?

Marketing automation har vundet massivt indpas i de danske marketingafdelinger de senere år. Og med god grund. For der er oplagte gevinster at hente for virksomheden, der har styr på, hvordan man modner og konverterer leads til kunder på autopilot – på en naturlig, personlig og nærværende måde.
Spørgsmålet er … hvordan gør du det i praksis? Hvad skal du skrive om i dine annoncer, i dine e-mails – og på dine landing pages? Og hvordan skaber du relevant og spændende indhold, der fastholder og engagerer dine leads i et gnidningsfrit flow fra A-Z?

Tilmeld dig dette kursus – og få værktøjer, teknikker og skrivetræning, der klæder dig solidt på til at skabe indhold, der konverterer leads til kunder.

Som deltager lærer du bl.a. om:
·         Forskellen på kunderejsen og marketing funnels
·         Typer af funnels – og eksempler fra den virkelige verden
·         Hvordan du får alle tekster i din funnel til at spille optimalt sammen
·         Hvilke budskaber du skal slå på – og hvordan du sikrer ’den røde tråd’
·         HVAD du helt konkret skal skrive – og HVORDAN du skriver det
·         De 5 bevidsthedsniveauer du SKAL have styr på, før du skriver
·         Hvordan du formulerer en attraktiv ’value proposition’
·         Hvordan du nemt spotter V.O.C. (voice of customer) – og bruger den strategisk
·         Hvad du skal skrive i dine annoncer, i dine e-mails og på dine landing pages
·         Skabelon til at outline dine tekster nemt og hurtigt
·         Populære tekstmodeller – og hvornår du bruger dem
·         Skabeloner til effektive overskrifter (målrettet de enkelte trin i din funnel)
·         Hvordan du skriver bullets, der fascinerer og engagerer
·         Emotionelle triggers der engagerer læseren – og hvor du bruger dem
·         Hvorfor du bør inkludere spørgsmål i dine tekster – og hvad du skal spørge om
·         Hvordan du genbruger indhold på tværs af din funnel.

Udbytte: 
Kurset giver dig konkrete værktøjer, indsigter og teknikker til at skabe målrettet indhold til dine funnels, der engagerer og konverterer leads til kunder.

Målgruppe: 
Kurset er for dig, der skriver indhold til annoncer, e-mail-sekvenser og landing pages – og vil være skarpere på, hvordan du skriver indhold til funnels, der konverterer leads til kunder. Det er en fordel (men ikke en betingelse), at du har deltaget på kurset ’Kunsten at skrive tekster, der sælger’.

Kort om underviseren:
Rikke Moos, Tekstforfatter og specialist i salgstekster. Hun startede som selvstændig i 2003 – og har siden da hjulpet hundredvis af virksomheder med at konvertere leads til kunder med skarpe salgstekster til hjemmesider, nyhedsbreve, kampagnemateriale osv. Rikke Moos er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet og har eksamen i webkommunikation fra IT-Universitetet. Derudover har hun 9 års praktisk erfaring med ledelse, projektledelse, kommunikation og markedsføring fra ansættelser i reklame- og it-branchen. Rikke er også forfatter til flere bøger om marketing.

Tidspunkt

Tirsdag 24. november 2020 (Kl. 08.30-16.00)2020-11-24 08:30:002020-11-24 04:00:00Europe/CopenhagenAarhus: Conversion Copywriting - Content, Funnels & AutomationAfholdes også i København 26. november 2020Skriv indhold til dine funnels, der konverterer leads til kunderArbejder du med marketing automation/funnels? Eller har du planer om det? Og vil du være skarpere til at skrive indhold, der konverterer leads til kunder?Marketing automation har vundet massivt indpas i de danske marketingafdelinger de senere år. Og med god grund. For der er oplagte gevinster at hente for virksomheden, der har styr på, hvordan man modner og konverterer leads til kunder på autopilot – på en naturlig, personlig og nærværende måde.Spørgsmålet er … hvordan gør du det i praksis? Hvad skal du skrive om i dine annoncer, i dine e-mails – og på dine landing pages? Og hvordan skaber du relevant og spændende indhold, der fasthCentralt i AarhusDansk Markedsføring

Kursuspris

  • Medlempris Kr 3 995,00 (Kr 4 993,75 inkl moms)
    ikke medlemspris Kr 5 495,00 (Kr 6 868,75 inkl moms)

Kontaktperson

Sted

  • Centralt i Aarhus

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring

4 Gode grunde

  1. Få værktøjer, teknikker og skrivetræning, der klæder dig solidt på til at skabe indhold, der konverterer leads til kunder
  2. Forskellen på kunderejsen og marketing funnels
  3. HVAD du helt konkret skal skrive – og HVORDAN du skriver det. Og de 5 bevidsthedsniveauer du SKAL have styr på, før du skriver
  4. For dig, der skriver indhold til annoncer, e-mail-sekvenser og landing pages

Relaterede artikler