Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Aarhus: Infografik - Styrk dit visuelle indhold
Body: 

Dette kursus afholdes også i København 26. november 2019

Vil du gerne bruge infografik i din kommunikation og/eller markedsføring? Har du fundet ud af, at ord alene ikke er nok, når du vil nå et bredt publikum? Har du lige brug for en kickstart på det visuelle område?
Kurset er for dig, som laver visuel content og præsentationer i enhver form - salgspitches, analyser, beretninger, webcontent og andre ting der skal præsenteres forståeligt, visuelt og klart.

På kurset ’INFOGRAFIK - DER VIRKER’ lærer du, hvorfor infografik er så godt …  Hvad fortæller forskningen os? – og hvad kan en erfaren infografiker give af gode staldtips til at komme i gang på den rigtige måde? Hvilket indhold egner sig til at blive kommunikeret visuelt, og hvordan gør du indholdet interessant?

På kurset vil du både se eksempler på fantastisk grafik, som du kan få inspiration fra - og eksempler på knap så gode infografikker, som er gode at lære af. Der er både teori, konkrete do’s and dont’s og praktiske øvelser undervejs. Der bliver lagt op til, at deltagerne får produceret et par gode infografikker i løbet af dagen og får sat personlige konti op hos forskellige onlineservices, der gør det nemt at fortsætte arbejdet derhjemme.

Kurset er tilrettelagt, så du kan deltage uden at have forudgående kendskab til infografik. Er du lidt mere øvet, får du også nogle nye ideer og værktøjer med hjem. Du skal medbringe din egen computer + mus, og have en tidssvarende browser (fx Chrome) installeret. Alle programmer, som vi anvender på kurset, ligger online.

UDBYTTE:

Do’s and Dont’s når du skal i gang med infografik

De fem måder, som gør dit indhold interessant

En personlig konto sat op og gjort klar til infografisk produktion

Viden om hvilke trends der er på vej i den visuelle kommunikation

Øvelser og træning

DELTAGERE:

Alle der har brug for at kommunikere deres content på en lækker, forståelig og visuel måde.

UNDERVISER:

Gert K Nielsen er selvstændig infografiker med sit eget firma, Emotion. Han har både den praktiske og teoretiske ballast til at undervise i infografik på alle niveauer. Gert har været dommer i internationale konkurrencer og er også en brugt oplægsholder på infografiske konferencer. Som deltager møder du en engageret underviser, som regelmæssigt bliver stemme- og præsentationstrænet, så det ikke bliver kedeligt at være med, og så han kan folde fast i de gode evalueringer, der løber ind efter hans kurser.

Tidspunkt

Torsdag 21. november 2019 (Kl. 08.30-16.00)2019-11-21 08:30:002019-11-21 04:00:00Europe/CopenhagenAarhus: Infografik - Styrk dit visuelle indholdDette kursus afholdes også i København 26. november 2019Vil du gerne bruge infografik i din kommunikation og/eller markedsføring? Har du fundet ud af, at ord alene ikke er nok, når du vil nå et bredt publikum? Har du lige brug for en kickstart på det visuelle område?Kurset er for dig, som laver visuel content og præsentationer i enhver form - salgspitches, analyser, beretninger, webcontent og andre ting der skal præsenteres forståeligt, visuelt og klart.På kurset ’INFOGRAFIK - DER VIRKER’ lærer du, hvorfor infografik er så godt …  Hvad fortæller forskningen os? – og hvad kan en erfaren infografiker give af gode staldtips til at komme i gang på den rigtige måde? Hvilket indhold egner sig til at blive kommunikeret visuelt, og hvordan gør du indhNordre Fasanvej 113-115, 1. 2000 FrederiksbergDansk Markedsføring

Kursuspris

  • Medlempris Kr 3 995,00 (Kr 4 993,75 inkl moms)
    ikke medlemspris Kr 5 495,00 (Kr 6 868,75 inkl moms)

Kontaktperson

Sted

  • Centralt i Aarhus

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring

4 Gode grunde

  1. Do’s and Dont’s når du skal i gang med infografik
  2. De fem måder, som gør dit indhold interessant
  3. En personlig konto sat op og gjort klar til infografisk produktion
  4. Praktisk træning og øvelser

Relaterede artikler