Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Aarhus: Styrk dit brand med Brand Journalism
Body: 

Fortællinger er en stærk metode til at opbygge troværdighed omkring dit brand og få loyale kunder. Journalistik er derfor i dag et nødvendigt værktøj for alle der arbejder med kommunikation og markedsføring. Dette kursus er målrettet alle, der arbejder med branding og strategisk kommunikation og som gerne vil have ny viden, idéer og konkrete værktøjer til at arbejde med egne medier og Brand Journalism.

Kurset afholdes også i København d. 11. oktober - læs mere her

Om kurset:
At arbejde med sit brand kræver mere end nogensinde, at du arbejder med fortællinger og historier til sociale medier og egne brandmedia. Vi ser i dag flere og flere ’brand magazines,’ webtv og corporate nyhedsrum, hvor det handler om at opbygge et historieunivers omkring brandet.

Mediebrugerne er i opbrud og søger mod indhold på tværs af de gamle medier. Det giver nye muligheder for at ramme din målgruppe direkte med journalistik, der styrker dit brand.  Men hvordan skaber man værdifuldt journalistisk indhold til et brandmedie og sociale medier? Hvordan undgår man at indholdet minder mere om traditionel reklame end journalistik? Og hvordan opbygger du troværdighed som Brandmedia?

Inden for journalistik vurderer man historier efter de traditionelle nyhedskriterier. Vi taler på kurset om Brandnews Criteria som dynamiske kriterier, der udvikles i samspil mellem dit brand og journalistikken. Et brand har sit eget sæt Brandnews Criteria. På kurset kombinerer vi viden om branding og journalistik og udvikler dine unikke Brandnews Criteria, som du kan anvende i dit arbejde.

På kurset gennemgår vi blandt andet:

 • Definition og begrebsafklaring på Brand Journalism, Content Marketing og Native Advertising
 • Brand Journalism vs traditionel journalistik
 • Branded Journalism i et pr og markedsføringsperspektiv
 • Find dine Brand News Criteria
 • Udvikling af historier og indhold til Brand Journalism
 • Opbygningen af et brandmedie og udvikling af koncept
 • Hvordan fastholder du et flow af historier?
   

Om underviseren:

Niels C. Svanborg er uddannet journalist fra DJH og har arbejdet med mange forskellige genrer inden for journalistikken – bl.a. som reporter for Dagbladet B.T. og freelance journalist. Han har i en årrække arbejdet med pr, branding og storytelling på reklame- og pr bureauer, herunder Kunde & Co. Herudover har han i mange år udviklet og undervist på skrivekurser, pr-kurser og medietrænings-kurser, ligesom han underviser i krisehåndtering. Han arbejder i dag som selvstændig journalist, forfatter og kommunikationsrådgiver.

 

Tidspunkt

Onsdag 27. september 2017 (Kl. 09.00-16.00)

Kontaktperson

Sted

 • Centralt i Aarhus, nærmere info snarest

Partnere

Arrangeret af

 • Dansk Markedsføring

4 Gode grunde

 1. Du bliver klogere på hvilke fortællinger dit brand rummer
 2. Du får cases på hvordan andre bruger brand journalism
 3. Du bliver bedre til at se historierne i og omkring din virksomhed eller organisation
 4. Du får kendskab til de journalistiske værkøjer

Relaterede artikler