Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
CMO Challenges 2020 (invitation-only)
Body: 

CMO Challenges er en kombination af skarpe og relevante talere, engagerede deltagere og professionelle løsningsudbydere, som alle mødes og drøfter løsninger og muligheder på de mange udfordringer som CMO'en står over for. Der er tale om en eksklusiv invitation-only netværkskonference henvendt til CMO’er eller andre med det øverste marketingansvar fra Danmarks største virksomheder.

Med udgangspunkt i The M Trends 2020, og som opfølgning på ”Årets CMO event”, præsenteres en række udfordringer, CMO’en står overfor i de kommende år. CMO Challenges er således en kombination af skarpe og relevante keynote speakers, engagerede deltagere og professionelle partnere, som alle mødes og drøfter løsninger og muligheder.

Der er tale om et eksklusivt arrangement for maksimalt 100 CMO’er og andre med den øverste marketing -eller kommercielle ansvar i Danmarks største virksomheder.

Talere:

 • Helen Rosethorn, Partner, Prophet
 • Michala Svane, CMO, Tivoli og vinder af Årets CMO 2020
 • Lars Christian Lund, CMO, 3Shape og nomineret til Årets CMO 2020
 • Jacob Weinreich, Director Communication & Marketing, TV2 og nomineret til Årets CMO 2020
 • Kundecase: Salesforce: TBA
 • Kundecase: Nørgaard Mikkelsen: TBA
 • Kundecase: Advance: TBA
 • Kundecase: SAS Institute: TBA
 • Kundecase: Nielsen: TBA

 

Tilmelding:
Er du øverste marketing/kommercielle-beslutningstager i en dansk top500 virksomhed? Og ser du værdi i peer-to-peer networking og sparring med eksperter på området? Så er dette eksklusive invitation-only arrangement skræddersyet til dig! 

Det er gratis at tilmelde sig, men vi forbeholder os retten til at afvise deltagere uden for målgruppen. Bemærk, der er begrænsede antal pladser. Vi glæder os til at se dig!

Program og tilmelding: www.cmochallenges.dk 

Konferencen er arrangeret af Dansk Markedsføring.

 

 

Tidspunkt

Onsdag 16. september 2020 (Kl. 08.00-17.00)2020-09-16 08:00:002020-09-16 05:00:00Europe/CopenhagenCMO Challenges 2020 (invitation-only)CMO Challenges er en kombination af skarpe og relevante talere, engagerede deltagere og professionelle løsningsudbydere, som alle mødes og drøfter løsninger og muligheder på de mange udfordringer som CMO'en står over for. Der er tale om en eksklusiv invitation-only netværkskonference henvendt til CMO’er eller andre med det øverste marketingansvar fra Danmarks største virksomheder.Med udgangspunkt i The M Trends 2020, og som opfølgning på ”Årets CMO event”, præsenteres en række udfordringer, CMO’en står overfor i de kommende år. CMO Challenges er således en kombination af skarpe og relevante keynote speakers, engagerede deltagere og professionelle partnereMargretheholmsvej 68 6thDansk Markedsføring

Kursuspris

Kontaktperson

Sted

 • Langelinie 10, København ø
  Margretheholmsvej 68 6th

Arrangeret af

 • Dansk Markedsføring

3 Gode grunde

 1. Eksklusivt CMO netværk: Du vil befinde dig i et eksklusivt peer-to-peer netværk med 100 danske CMO’er og marketingansvarlige, med unik mulighed for, at diskutere løsninger og udfordringer.
 2. Afgørende indsatsområder: Du bliver præsenteret for de afgørende indsatsområder, du som CMO/marketingansvarlig skal mestre for at sikre en succesfuld marketing-drevet fremtid for din virksomhed. Tiden efter den digitale transformation bliver de marketing-drevne virksomheders tid.
 3. 1-2-1 networking: Book pre-matchede sparringsmøder med dine peers og med eksperter på området med den prisvindende business matchmaking app, Brella.

Relaterede artikler