OPDATERET IFT. CORONA:
Vi afvikler arrangementet online og streamer prisoverrækkelsen via vores LinkedIn-side på onsdag den 16. december kl. 16.00. Bemærk kræver ikke tilmelding!


Vi glæder os til for anden gang, at kunne invitere til at deltage gratis i prisuddelingen af årets Commercial Excellence Award 2020. Igen i år har vi opfordret alle, der har skrevet speciale inden for ”Commercial Excellence” og som har beskæftiget sig med, hvordan markedsføring kan skabe toplinjevækst for ”virksomheder, erhvervsliv eller samfundet som helhed” til at deltage i kampen om årets priser.

Den 16. december kårer vi vinderne af hhv. 1. pladsen og DKK 25.000 og 2. og 3. pladsen.

Program

  • Velkomst
  • Præsentation af specialer
  • Kåring af Commercial Excellence Award 2020
  • Afrundning

Praktisk

Arrangementet foregår hos:
Dansk Markedsføring
Nordre Fasanvej 113-115, 1- sal
2000 Frederiksberg

BEMÆRK:
Det er gratis for alle interesserede at deltage, men tilmelding er nødvendig.

Læs om sidste års vindere Nadia Houmann Christensen og Nicole Hamp Simonsen fra CBS, der deltog med deres speciale: Nutro – A go-to-market strategy and recommendations on how to build brand equity. – An investigation of how Mars Nordic can strengthen their position in the premium pet food market.

Retningslinjer ift. Corona: I Dansk Markedsføring er vi ikke underlagt forsamlingsforbuddet på 10 personer, da vi hører under kategorien ”Konferencer”. Vi har god plads og sørger for at overholde retningslinjerne for afstand, brug af mundbind, når man ikke sidder på sin plads og der masser af mundbind til rådighed. Max antal deltagere i vores lokaler er 50 stk.