Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Content Marketing Kursus - ram dine kunder i hjernen og hjertet
Body: 

Virksomheder der laver content marketing oplever næsten 6 gange højere konverteringsrater på deres hjemmesider, ifølge Aberdeen Group. Alligevel er mange danske virksomheder ikke kommet helt ud af content marketing-starthullerne. Og de, der er gået i gang, mangler stadig at få 100 % styr på at måle effekten. Men hvis du ikke måler effekten, hvordan ved du så om din indsats tiltrækker de rigtige leads og skaffer flere kunder?

Strategisk og pratkisk tilgang til content marketing
Kom og få de bedste råd og den vigtigste viden om content marketing i ét intensivt kursus, så du kan komme godt i gang og hurtigt videre. Desuden giver vi dig strategisk indsigt i, hvordan content marketing påvirker kunderne:
- Du lærer at målrette content milimeterpræcist til jeres målgruppe
- Du får værktøjer til at tiltrække besøgende med SEO-venligt content
- Du lærer at tilrettelægge content til kundernes købsproces

Content marketing skal give flere leads
På én dag kommer du i dybden med content marketing. Det bliver et kursus, hvor der er fokus på både strategi, planlægning, eksekvering, promovering via sociale medier og effektmåling. Vi lover, at du går hjem fra kurset med tasken fuld af konkrete redskaber, effektive skrivetips, de bedste analytics tools – PLUS dine helt egne content ideer, som du kan begynde at eksekvere på, med det samme.
 

Øg dine chancer for succes med content marketing
Ifølge Huset Markedsførings rapport, Content Marketing i Danmark 2015, forventer 50 % af de adspurgte virksomheder at øge budgettet til content marketing i løbet af det næste år. Men kun 20 % mener, de er gode til at måle ROI. Dette gennemgår vi sammen med jer på content marketing kurset:
- Læg en content marketing strategi
Få styr på planlægning og eksekvering af jeres content marketing strategi
Tips til skriveprocessen og indholdsproduktion
Promovér jeres content og mål effekten på tværs af kanaler
 
Vi kickstarter idéfasen på kurset! Vi gennemgår jeres website og I får skræddersyede content ideer med hjem, så I får det bedste udgangspunkt til at skabe succes gennem content marketing og blive set på de sociale kanaler.

Tidspunkt

Torsdag 6. juli 2017 (Kl. 09.00-16.00)

Kontaktperson

Sted

  • IIH NORDIC, Artillerivej 86, 2300 København S

Partnere

  • Kurset udbydes i samarbejde med: 

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring / IIH Nordic

Relaterede artikler