Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Digital Strategi Kursus - sådan får du mere ud af markedsføringen!
Body: 

Der er et væld af muligheder, når du skal beslutte, hvordan og hvor meget af budgettet, der skal bruges på online markedsføring. Jeres virksomhed er unik og kan ikke sammenlignes én til én med andre firmaer. Derfor er det vigtigt, at du kan analysere dig frem til, hvad der giver den bedste effekt for lige netop jer, og det lærer du på kurset. På kursus i digital strategi lærer du, hvilke markedsføringskanaler, der vil virke bedst i jeres situation - om det så drejer sig om en enkeltstående kampagne eller generel branding.

Efter deltagelse kan du:
Først og fremmest får du det strategiske overblik i forhold til jeres markedsføring - et overblik der er guld værd, når kollegaer, direktører og leverandører forsøger at påvirke dig for at få indflydelse på budgetterne. I sidste ende handler det om at få den optimale ROI (return on investment), og på kurset vil du få værktøjerne til at gennemskue, hvordan I opnår det. Du får også indsigt i, hvordan I bedst kombinerer de forskellige markedsføringskanaler i et perfekt mix, så I opnår en synergieffekt.

Målgruppe:
Kurset er både for dig, der har det strategiske ansvar for markedsføringsbudgettet samt medarbejdere, der arbejder med specifikke kampagner. Kurset giver også direktionen mulighed for at få et indblik i, om der bør investeres mere eller mindre i online markedsføring.

Tidspunkt

Tirsdag 21. februar 2017 (Kl. 09.00-16.00)

Kontaktperson

Sted

  • IIH NORDIC, Artillerivej 86, 2300 København S

Partnere

  • Kurset udbydes i samarbejde med: 

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring / IIH Nordic

Relaterede artikler