Tag med LaserTryk.dk til årets event, når Tony Evald Clausen, salgstræner og adfærdsekspert fortæller, hvorfor han mener, at den grafiske branche mangler indsigt i at være kreative og forretningsorienteret.

Tony har arbejdet med salg hele sit liv. Han har siden 1996 studeret og undervist i salg, markedsføring, adfærd, nonverbal kommunikation og følelsernes intelligens. Med Salgspiloterne tilbyder han i dag uddannelse og vejledning til at forstå salg, dig selv og kunden. 

Tony stiller spørgsmålstegn ved, hvorfor mange ledere vælger at gå på autopilot og sige nej tak til løsninger, der kan effektivisere virksomheden? Er det frygt eller dumhed – eller måske begge dele?

Med smarte software systemer, som en marketing-/indkøbsportal fra LaserTryk.dk, kan du nemlig automatisere tidskrævende opgaver uden at gå på kompromis med kvalitet og kreativitet.

Systemet kan åbne nye døre og frigøre den kritiske tidsmangel, når kollegaerne skal lande samme sted i salget midt i en travl hverdag.

Til dig der…..
Seminaret er til lederen, der for alvor er parat til forandring! Du er klar til at automatisere tidskrævende opgaver og give dine kollegaer en værdifuld gave – tid.

Er din forkærlighed til “sådan plejer vi at gøre”, giver Tony dig indsigt i, hvorfor det er tid til at springe ud af gamle vaner, effektivisere og sikre virksomhedens fremtid.

Hvad har du at miste?
Hvis du vælger ikke at effektivisere, hvad taber du og virksomheden så?
I mister tid. Og tid er penge.

Afholdes:

Af Lasertryk.dk hos:

Dansk Markedsføring
Nordre Fasanvej 113, 1.
2000 Frederiksberg