Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Silicon Valley Study Tour
Body: 
Kom og vær en del af en eksklusiv gruppe af CEO’s, marketingchefer, brand managers, digitale eksperter og tilsvarende gode folk fra både kunde- og bureausiden, der tager en uge til Silicon Valley og San Francisco for at høre, se og mærke det allernyeste fra dalen.

Program:
Ugens program er en god blanding af besøg hos nogle af de helt store virksomheder i Silicon Valley og downtown San Francisco, organisationer indenfor forskning og design af innovation og teknologi samt møder med en række spændende tech start-ups indenfor salg, marketing, customer engagement, data, SoMe mv. Rundt om det faglige program bliver der to fællesmiddage, og vi lægger op til, at vi hver dag sidst på dagen mødes over et glas øl/vin for at vende dagens oplevelser, netværke og lære hinanden bedre at kende.

 
Vi bor på 4-stjernede hoteller i hhv. Palo Alto og San Francisco – tre dage hvert sted. Mandag til fredag d. 30. oktober-3. november har vi fuldt program og besøger virksomheder, møder inspirerende mennesker og netværker i gruppen. Vi besøger bl.a. Google, Facebook, Cadreon, Tesla Motors, Twitter, Stanford University og Salesforce. (Ret til ændringer og tilføjelser i programmet forbeholdes). Læs mere om programmet her..
 
Inden afrejsen holder vi et informationsmøde med praktiske detaljer og mulighed for at møde de andre deltagere på turen.

Turen er arrangeret af et partnerskab mellem, Dansk Markedsføring, TCC og MARVELOUS.

 
Pris og tilmelding:
DKK 28.000 ekskl. moms (medlemmer af Dansk Markedsføring) og DKK 30.000 ekskl. moms (ikke-medlemmer af Dansk Markedsføring).
 
Inkluderet i prisen er 5 dages unikt fagligt program, 2×3 overnatninger på 4* hotel i Palo Alto og San Francisco, 2 fællesmiddage på en restaurant i Palo Alto og i San Francisco, daglig bustransport til fælles arrangementer og det faglige program.
Prisen dækker ikke din rejse, morgenmad, frokoster og middage (undtagen de to fællesmiddage).

Vi anbefaler hurtig tilmelding, da turen har et begrænset antal pladser.

Deltagerantallet er begrænset til 30. Turen gennemføres ved minimum 15 tilmeldinger.
 
Tilmelding er bindende. Skulle du blive forhindret i at deltage, kan du overdrage din plads til en anden person. 

 

Tidspunkt

Søndag 29. oktober 2017 fra 09.00 - Lørdag 4. november 2017 16.00

Kontaktperson

Sted

Partnere

  • Turen udbydes i samarbejde med: 
                 

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring, TCC og MARVELOUS

3 Gode grunde

  1. Besøg nogle af verdens mest innovative virksomheder
  2. Netværk med en gruppe af CEOs, CMOs og Digitale eksperter
  3. Hør det nyeste indenfor digital marketing transformation & innovation