Vi går i dybden med design på brugerrejser, hvor UX-designet har fokus på at understøtte brandets troværdighed og tillid

UX (eller bruger-oplevelsen) er mere og mere relevant for virksomhedernes digitale udvikling, i takt med at brugerne/kunderne bliver forvænte og krævende, produkter og services mere digitale og konkurrenterne tilbyder mere og bedre kundedialog. Der kæmpes en kamp om at tilbyde en enkel. Troværdig og effektiv kundedialog.

Vi udbyder denne række af seminarer for at give fokus på bruger-oplevelsens betydning og effekt, og give deltagerne konkret viden og værktøjer med hjem.

På seminarerne vil vi diskutere metoder, cases og læringer med de bedste UX-eksperter i Danmark og udlandet. Du vil få konkrete tips til værktøjer, metoder og eksempler der kan anvendes på tværs af brancher & kunde-segmenter. Vi vil hver gang give tid til at diskutere fordele og ulemper ved konkrete UX-designs, og høre om både succes og fejl fra erfarne UX-specialister.

Der kommer oplæg fra de bedste i branchen, som fortæller om deres konkrete erfaringer. Vi vil komme under overfladen hos vinderne af Dansk Markedsfærings UX-analyse: Q-faktor, som uddyber deres resultater med indblik i deres UX-metoder, resultater og udfordringer, ligesom der kommer eksperter fra såvel Danmark som udlandet.

Det endelige program foreligger senest 14 dage før arrangementet.

Målgruppe: Du kan være marketingchef, projektleder, digitalchef, service designer, UX designer, UI designer, frontend developer, product owner, agile team lead, forretningsudvikler – eller med en anden rolle arbejder med bruger-oplevelsen. Du er interesseret i mulighederne og udfordringerne med god UX, og vil gerne lære fra de bedste.

UX Academy – seminarrække 2023

31. august: UX på Mobil
28. september: UX & Adfærdsdesign
14. november: UX i produkt-design
13. december: UX om brugertest & tracking

LOKATION:
Dansk Markedsføring
Bredgade 19E
1260 København K

SPAR over kr. 1.000 – køb flere arrangementer

For medlemmer:
4 arrangementer kr. 5.995 + moms – SPAR kr. 1.185

Øvrige:
4 arrangementer kr. 7.995 – SPAR kr. 1.185

Kontakt tilmelding@markedsforing.dk for at benytte tilbuddet.