Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
LinkedIn - konverter relationer til forretning
Body: 

Dette kursus afholdes også i Aarhus 12. november

Drop salgsbudskaberne og sats på værdifuldt indhold! 
På denne workshop lærer du – som marketer, hvordan du øger din virksomheds synlighed på LinkedIn via metoden Social Selling. Glem alt om kold kanvas – her er det relationer der skal udvikles, engagerende statusopdateringer der skal skrives og din virksomheds ekspertise der skal udstilles.

Øg din virksomheds synlighed (og salg) via LinkedIn

Social selling er en metode til at udvikle relationer og blive en trusted-advisor, der via strategisk optimering og værdifulde statusopdateringer på sigt kan konvertere virksomhedens ekspertise til forretning.
Det handler i bund og grund om at opbygge tillid og kapitalisere på denne tillid forretningsmæssigt. Dernæst drejer social selling sig om, at virksomheden udvider sit netværk og tiltrækker nye relationer gennem deling af deres ekspertise og viden.

Kursus med udgangspunkt i LinkedIn

På denne heldags-workshop lærer du om social selling metodikken. Det hele vil foregå gennem hands-on træning i, hvordan man konkret kommer i gang med at bruge social selling i de daglige marketingindsatser.

Det får du ud af kurset

 • Hvad social selling metodikken går ud på
 • Hvordan du udbygger dit netværk med fokus på etablering af forbindelse til såvel eksisterende kunder/kontakter som potentielle nye kunder/kontakter
 • Planlægning og udarbejdelse af engagerende statusopdateringer
 • Hvordan du udstiller din virksomheds ekspertise på LinkedIn
 • Fastlæggelse af social selling strategien (indsatser og frekvens)
 • Hvordan du bruger LinkedIn som salgsværktøj
   

Målgruppe:
Du arbejder med digital kommunikation, måske indenfor projektledelse, content marketing, community eller måske på en digital redaktion.
Bemærk at kurset primært henvender sig til B2B virksomheder.

Underviser:
Leif Carlsen, Partner i Social Selling Company, er passioneret social selling og Linkedin ekspert, der lever og ånder for hjælpe virksomheder, organisationer og individer med at skabe værdifulde relationer gennem brugen af social selling og content marketing metodikkerne.

Tidspunkt

Onsdag 13. november 2019 (Kl. 08.30-16.00)

Kontaktperson

Sted

 • Dansk Markedsføring
  Nordre Fasanvej 113, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Partnere

Arrangeret af

 • Dansk Markedsføring

3 Gode grunde

 1. Hvordan du udbygger dit netværk med fokus på etablering af forbindelse til såvel eksisterende kunder som potentielle nye kunder
 2. Hvordan du udstiller din virksomheds ekspertise på LinkedIn
 3. Fastlæggelse af social selling indsatser og frekvens