Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Gratis webinar: Facts, forskelle og fremtiden indenfor digital B2B-handel i Norden 2020
Body: 

Med en verden konstant i forandring - specielt i denne Coronatid, hvor kravene til digital handel måske er blevet endnu mere tydelige, inviterer vi til dette webinar hvor vi sammen med Dansk Industri og Columbus vil fortælle lidt om Nordisk digital handel indenfor B2B-virksomheder.

For fjerde år i træk frigiver Litium en rapport der stiller skarpt på, hvordan B2B-virksomheders digitale handel ser ud i 2020. Vi vil i løbet af webinaret præsentere de overordnet resultater fra undersøgelsen og gå lidt i dybden med hvorfor virksomheder fokuserer på digital handel, de udfordringer de har og naturligvis også nogle af resultaterne.

Dato: 20 maj Tid: 13:00-13:30 Hvor: Online Pris: Gratis

Agenda
- Facts, forskelle og fremtiden indenfor digital B2B-handel 2020
- Spørgsmål og afslutning

Talere
- Bo K. Larsen, Country Manager, Litium Denmark
- Kasper Emil Hansen, Business Development Director, Columbus
- Tevin Lac, Fagleder, Digital handel / Head of e-commerce, Dansk Industri

Målgruppe
Dette webinar henvender sig til dem der arbejder med eller er nysgerrige omkring digital handel i B2B virksomheder. Du sidder måske i en rolle som Marketing manager, digital manager, e-commerce manager, IT-chef, CMS, CEO e.l. og ønsker lidt inspiration omkring digital handel og høre hvordan andre har gjort – enten for at komme i gang eller for at tage det næste skridt i Jeres digital handel.

Webinaret afholdes i samarbejde med DI Handel, som bl.a. hjælper og inspirerer B2B virksomheder til at komme i gang med digital handel.

Tidspunkt

Onsdag 20. maj 2020 (Kl. 13.00-13.30)

Kontaktperson

Sted

  • Nordre Fasanvej 113, 1. sal

Partnere

Arrangeret af

  • Litium og DI Handel

Relaterede artikler