Erfaring

I 1995 startede Martin sin karriere hos IBM som Campaign Specialist. Der var han indtil 1998, hvor han blev ansat som direktør for Eliasson & Company. I 2000 var han med til at stifte Magnetix, hvor han efterfølgende fungerede som CEO og partner i over 16 år. Siden 2016 har han været CEO for Isobar Nordics. Derudover har Martin siden 2012 siddet i en række bestyrelser som både medlem og formand.

Motivation

For tredje år i træk figurerer Martin Bochineck på årets The M List, og igen i år er Magnetix Linked by Isobar blevet kåret som årets Digitale Bureau i Danmark. Det vidner om, hvordan Martin er i stand til at skabe et udbredt og velrenommeret brand, som leverer de resultater, der skal til, for at erhverve sig et kontinuerligt stærkt omdømme og begå sig på toppen. Martin er en visionær, kompetent og ambitiøs marketer med et udpræget ledergen og en stor drivkraft, der evner at begå sig i en mere og mere digitaliseret marketingvirkelighed, hvor markedet er foranderligt, konkurrencen er stor og innovationen i højsædet. Martin er med et stort fagligt overskud og stærke synlige resultater bag sig en digital front-runner og en af listens mest markante profiler.

HVAD HAR VÆRET DIN STØRSTE PROFESSIONELLE SUCCES I 2018?

Det nordiske arbejde med at få fire kontorer til at arbejde sammen og vækste den samlede forretning.

HVAD VILLE DU GERNE HAVE GJORT MERE AF I 2018?

Mere af det hele. Men ingen regrets ift. missede muligheder.

HVAD BLIVER DIN STØRSTE MARKETING UDFORDRING I 2019?

At følge med efterspørgslen, at få alle med på rejsen. At favne de internationale muligheder og få den rette organisation på plads.

HVORDAN FORVENTER DU, AT DIN ROLLE VIL FORANDRE SIG I 2019?

Jeg vil være endnu mere fokuseret på ledelse end før. Ikke selv arbejde i forretningen, men på forretningen.

HVIS DER VAR EN I BRANCHEN DU SKULLE GIVE ET SKULDERKLAP – HVEM SKULLE DET VÆRE OG HVORFOR?

Der er mange ildsjæle og pionerer. Svært at udvælge enkelte.

HVIS 2019 SKAL VÆRE EN SUCCES FOR DIG, HVAD SKAL DU SÅ OPNÅ?

Jeg har en masse ting, jeg skal nå til næste år: Isobar integrationen fortsætter. Norden skal vokse sig stærkere. Vi skal lancere en række nye initiativer.