Mediet Markedsføring


Manifest for Markedsføring

Mediet Markedsføring er udviklingsplatformen for dit professionelle liv. Siden 1927 har vi været et sandhedssøgende og uafhængigt fagmedie, der kompromisløst dækker branchen kritisk, nysgerrigt og fair.

Markedsføring er mediet hvor vi deler nyheder, viden og inspiration, så du kan holde dig opdateret med de seneste trends, metoder og teknologiske fremskridt. Vi er branchens samlingspunkt, og vi møder altid verden med spørgsmålstegn, og vi arbejder for læserne – ikke kilderne!

Læs seneste udgave her

For at læse medlemsmagasinet, så kræver det at du logger ind med din email og password.
Kan du ikke huske dit password, så klik her og få tilsendt et nyt til din mail.

Dansk Markedsføring - 2022-05-01

Eksklusivt for medlemmer

Log ind og læs bladet her eller bliv medlem nu.

Bliv Medlem

Etik og citatregler

Markedsføring lægger vægt på fairness i vores relation til kilder, også når vi skriver kritisk. Derfor kan du som kilde efter aftale få dine citater til tjek for faktuelle fejl og misforståelser. Der sættes en rimelig svarfrist. Kilder kan ikke omskrive, fortryde eller ændre citater, medmindre der er tale om fejl eller misforståelser, da det ville være i strid med de presseetiske regler.

Når vi interviewer kilder, er det til citat, medmindre andet på forhånd er aftalt. Vi anonymiserer kun kilder efter særlig aftale.

Det er ikke muligt at få andre kilders citater til gennemsyn eller at stille krav til vinkling, valg eller redaktionel vægtning.

Hvis du ønsker at klage over vores journalistik, er du altid velkommen til at henvende dig til ansv. chefredaktør Andreas Marckmann Andreassen. Du kan også klage til Pressenævnet her.

Magasinet
6 gange om året sender vi bladet til vores virksomheds– og premium-medlemmer med posten. Øvrige medlemmer kan læse bladet online her på sitet – eller hente vores app ‘Markedsføring’ i App Store og Google Play. I appen finder du samtlige udgaver af bladet fra 2012 og til i dag.

Udgivelsesdatoer i 2022:

30. januar
27. marts
15. maj
28. august
30. oktober
11. december

Rigtig god læselyst!

" Markedsføring dyrker fagligheden, hvordan marketing skaber værdi og er først med de relevante nyheder.​