Articles tabs

Courses tabs (CT)

The M List er stedet hvor Dansk Markedsføring fremhæver de allerdygtigste indenfor vores branche, og hvor du kan læse kollegaer, kunder og konkurrenters bud på hvad der kendetegner dem og de udfordringer de står overfor.SUSANNE LUND

Titel:
CEO
Virksomhed:
Republica
Titel:
CEO
Virksomhed:
Republica
Erfaring:
Susanne begyndte sin karriere i 1987 med 11 år i Danske Bank, hvor hun bl.a. var Head of Marketing for afdelingen Dansk Capital Management. I 1999 flyttede hun til bureausiden, hvor hun først var Strategic Planner i Ogilvy & Mather og senere i PeopleGroup. I 2003 kom hun til Bates Y&R som Head of Strategic Planning og partner. Susanne har siden 2015 været CEO hos reklamebureaet Republica.

SUSANNE LUND

Susanne Lund er en exceptionel dygtig planner og strateg, der igennem 15 år har skabt bemærkelsesværdige resultater for bureauer som Ogilvy, People Group og Bates Y&R. Hendes stærke forretnings- og forbrugerforståelse kom- bineret med et innovativt mind-set og empatiske ledelsesevner, gør hende til en bemærkelsesværdig stærk marketer. Dette har gjort, at hun har taget skridtet videre og nu står i spidsen for at videreudvikle og vækste reklame- bureauet Republica. Det er et modigt træk, da andre har prøvet tilsvarende øvelse, og Susanne går til opgaven med store visioner og innovative træk som sammen med gode kommunikations- og ledelsesevner skal belønnes med en placering på The M List.
Hvad er din største professionelle succes i 2015?
Revitaliseringen af Republica – herunder etableringen af React by Republica og fusionen af Republica og Konstellation.
Hvad gør dig til den professionelle person, du er?
Mit brændende ønske for at skabe bedre kommunikative løsninger, der gør en forskel.
Hvad er din største marketingmæssige udfordring i 2016?
Der publiceres hver dag meget mere content, end der kan absorberes. Det gælder derfor ikke om at producere mere content, men bedre content. Vi skal sammen med vores kunder sikre os, at vi sætter barren højt og alene publicerer indsigtsfuldt, relevant og nyttigt content, der kan skabe engagement og styrke det emotionelle bånd mellem kunderne og deres kunder.
Hvor finder du din faglige inspiration?
Primært på nettet og i faglige foraer.
Hvad er dit bedste råd til dine kollegaer i branchen?
Vær åben og transparent. Skal vi udvikle os som branche, skal vi i langt højere grad åbne op og dele ud af vores viden og erfaringer – på tværs af bureauerne.
Hvis 2016 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?
En succesfuld fusion af Republica og Konstellation.

custom add this