Articles tabs

Courses tabs (CT)

The M List er stedet hvor Dansk Markedsføring fremhæver de allerdygtigste indenfor vores branche, og hvor du kan læse kollegaer, kunder og konkurrenters bud på hvad der kendetegner dem og de udfordringer de står overfor.MIKKEL PILEMAND

Titel:
CCO
Virksomhed:
nemlig.com
Titel:
CCO
Virksomhed:
nemlig.com
Erfaring:
Mikkel indledte sin karriere hos Procter & Gamble som Assistant Brand Manager. Siden har han siddet i adskillige ledende stillinger inden han i 2009 blev Marketing Director, Northern Europe hos Carlsberg Group. I 2015 avancerede han til Vice President Core Beer hos bryggeriselskabet, inden han i 2017 rykkede videre til nemlig.com som Chief Commercial Officer.

MIKKEL PILEMAND

Mikkel Pilemand er igen i år en selvfølgelig The M List-profil qua sit fortsat høje marketingfaglige kompetenceniveau og sin leveringsdygtighed udi skarpt skårne kommercielle tiltag. Mikkels flotte bagkatalog har placeret ham i den tungeste vægtklasse på den danske marketingscene, og med en resultatmæssig flot track record, er det intet under, at man med ham i spidsen for sine kommercielle aktiviteter kan forvente solide resultater. Mikkel startede i 2017 hos nemlig.com, og han skal uden tvivl vise sig at være en sikker investering for det fremadstormende online-supermarked. Med sine anerkendte lederegenskaber og en både holistisk og digitalt orienteret tilgang til strategi, marketing, produkt og brand, hører Mikkel fortsat til på The M List.

Hvad har været din største professionelle succes i 2017?
Fået skabt ny kommerciel strategi, organisation og fokus til at kunne accelerere væksten.
Hvad har været din største professionelle skuffelse i 2017?
Teknisk udvikling tager ofte længere tid end beregnet.
Hvad bliver din største marketing udfordring i 2018?
Anvende data til at skabe en mere personlig kundeoplevelse på vores platforme.
Hvor finder du din faglige inspiration?
Netværk, kolleger, internationale pureplay firmaer fra bredt udvalg af sektorer, strategi- og digitale bureauer og faglige onlinefora.
Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap - hvem skulle det være og hvorfor?
Synes de mange nye, små start-ups skal have ros. De er drevet af en fantastisk passion, løber oftest en stor (personlig) risiko og skaber virkeligdynamik i markedet. Alt dette til glæde for forbrugerne.
Hvis 2018 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?
Fortsat drive en adfærdsændring blandt danskerne og udbygge vores ledende position i markedet.

custom add this