Articles tabs

Courses tabs (CT)

The M List er stedet hvor Dansk Markedsføring fremhæver de allerdygtigste indenfor vores branche, og hvor du kan læse kollegaer, kunder og konkurrenters bud på hvad der kendetegner dem og de udfordringer de står overfor.LARS BO JEPPESEN

Titel:
CEO
Virksomhed:
Dentsu Aegis Network
Titel:
CEO
Virksomhed:
Dentsu Aegis Network
Erfaring:
I 1993 startede Lars hos TDC som Project Manager, tre år senere blev han Marketing Director hos TVS. I 1998 startede han sammen med Preben Elkjær sponsorbureauet Promovator, der i 2002 blev købt af det nuværende Dentsu Aegis Network. Siden 2006 har Lars været CEO for bureaunetværket, og i 2014 blev ansvarsområdet udvidet til at dække både Norden og Central- og Østeuropa.

LARS BO JEPPESEN

Det går godt for Dentsu Aegis Network, hvis nordiske og europæiske afdelinger vokser stødt. Som frontmand for bl.a. disse afdelinger, kan æren til dels tilskrives Lars Bo Jeppesen, der med sin fremsynethed og strategiske satsninger har drevet bureaunetværket til et af de mest anerkendte og resultatskabende – både herhjemme og i resten af Europa. Gennem en silonedbrydende, ny strategi- og dataenhed herhjemme, fremtidssikrer Lars og Dentsu Aegis Network både bureaunetværket og dets kunder, og resultaterne fortsætter i positiv retning. Dette skyldes også tilgangen af en lang række nye kunder og Lars' kommercielle forståelse af den digitale transformation og mulighederne heri for både bureau og kunder. Lars har med sin internationale orientering, erfaringsmæssige tyngde og roste lederegenskaber derfor igen en plads på The M List.
Hvad har været din største professionelle succes i 2018?
At vækste min europæiske mere end 15 % samtidig med at vi transformerer vores forretning.
Hvad ville du gerne have gjort mere af i 2018?
Gennemført flere strategiske opkøb inden for adtech og martech.
Hvad bliver din største marketing udfordring i 2019?
At transformere hurtigt og massivt nok.
Hvordan forventer du, at din rolle vil forandre sig i 2019?
Jeg forventer ikke den forandrer sig.
Hvis der var en i branchen du skulle give et skulderklap - hvem skulle det være og hvorfor?
Mads Bredal, vores danske CEO, fordi han kører vores danske bureaugruppe fantastisk og som én af allerbedste i Europa.
Hvis 2019 skal være en succes for dig, hvad skal du så opnå?
I en børsnoteret virksomhed er succes lig med to-cifret vækst og at levere sit budget. Men den største succes vil være, hvis alle medarbejdere synes de er med på en spændende rejse, og oplever deres bidrag som noget særligt.

custom add this