Dansk Markedførings studenterforeninger

Vi har 3 studenterforeninger på tværs af Danmark

KØBENHAVN


Dansk Markedsføring Studerende – København er en frivillig brancheorganisation, der består af studerende inden for marketing, kommunikation, tech, salg, reklame og medie.

Vores målsætning er at danne broer imellem den akademiske verden og erhvervslivet, ved at give studerende et indblik i, hvordan der arbejdes med teorien fra undervisningslokalerne ude i den virkelige verden. Vi bestræber os på at afholde lærerige og inspirerende arrangementer, hvor vi stiller skarpt på succesfulde branchefolk og virksomheder, der er med til at præge udviklingen inden for deres respektive felter.

Udover et stort fagligt udbytte håber vi også på at kunne bidrage til, at man som studerende kan udvikle og pleje sit professionelle og personlige netværk.

Som københavnerafdelingen har vi fordel af Dansk Markedsførings hovedkontor i Bredgade, hvor vi afholder events. Vores kerneværdi er at skabe netværk og sociale relationer, så studerende har mulighed for at møde deres fremtidige kollegaer.

Kontakt formand William Sonne på mail: stud-kbh@markedsforing.dk eller mobil 5042 2571.


AARHUS


Dansk Markedsføring Studerende – Aarhus er foreningen, der skaber bro mellem erhvervslivet og studerende indenfor kommunikation, medier og markedsføring i Aarhus. Vi brænder for at skabe netværk for de studerende samtidig med, at vi sikrer interessant og kvalificeret viden. Vi vil være på forkant med udviklingen og tendenserne indenfor branchen. Vi afholder relevante events for de studerende i samarbejde med eksperter og virksomheder, så vi på den måde giver de studerende stor indsigt og netværk. Vi er en frivillig bestyrelse, der har eksisteret siden 2010. Vi afholder cirka 3 events pr. semester og sørger for at være opdateret på nyeste tendenser.

Du kan kontakte formand Johanne Skov Marcussen på mail: stud-aarhus@markedsforing.dk.


AALBORG


I Aalborg har vi til formål at skabe et naturligt mødested, hvor studerende bringes tæt på erhvervslivet gennem faglige arrangementer, som er målrettet alle studerende, der interesserer sig for kommunikation, reklame, medier og marketing.

Vi tilstræber at levere et vægtet udbud mellem det faglige og sociale. Foreningen i Aalborg har eksisteret siden januar 2013 og er båret af frivillige kræfter. Dansk Markedsføring Studerende i Aalborg leverer via vores arrangementer viden fra fageksperter om de seneste kommunikations- og markedsføringstendenser, og åbner døre for dig, der ønsker at møde virksomheder inden for kommunikation og reklame. Med andre ord er vi udelukkende sat i verden for at skabe større sammenhæng mellem studie- og erhvervsliv.

Du kan kontakte formand Victor Kirketerp Jacobsen mail: stud-aal@markedsforing.dk

129

Markedsførings guide til branchen

Log ind og læs bladet her eller bliv medlem nu.

Bliv Medlem