Dansk Markedførings studenterforeninger

Læs om arrangementer fra de tre lokalforeninger:

KØBENHAVN


Dansk Markedsføring Studerende – København er en frivillig brancheorganisation, der består af studerende inden for marketing, kommunikation, reklame og medie.

Vores målsætning er at danne broer i mellem den akademiske verden og erhvervslivet, ved at give studerende et indblik i, hvordan der arbejdes med teorien fra undervisningslokalerne ude i den virkelige verden.

10 gange årligt bestræber vi os på at afholde lærerige og inspirerende arrangementer, hvor vi stiller skarpt på succesfulde branchefolk og virksomheder, der er med til at præge udviklingen inden for deres respektive felter. Udover et stort fagligt udbytte håber vi også på at kunne bidrage til, at man som studerende kan udvikle og pleje sit professionelle netværk.

Læs mere om os her eller kontakt formand Mikkel Selch på mail: stud-kbh@markedsforing.dk


AARHUS


Foreningen har eksisteret siden 2010 og er båret af frivillige kræfter. Vores formål er at bygge bro mellem studerende og erhvervslivet samt at skabe et naturligt netværk for studerende med interesse inden for kommunikation, medier og markedsføring. Det gør vi ved at være på forkant med udviklingen i erhvervslivet og formidle denne viden gennem relevante arrangementer for de studerende i samarbejde med eksperter og virksomheder, som har stor indsigt inden for de givne områder. 

Du møder os her og kan også kontakte os vores formand Karoline Synkesen Rasmussen
på telefon: 22 27 46 45 eller mail: stud-aarhus@markedsforing.dk.


AALBORG


I Aalborg har vi til formål at skabe et naturligt mødested, hvor studerende bringes tæt på erhvervslivet gennem faglige arrangementer, som er målrettet alle studerende, der interesserer sig for kommunikation, reklame, medier og marketing.

Vi tilstræber at levere et vægtet udbud mellem det faglige og sociale. Foreningen i Aalborg har eksisteret siden januar 2013 og er båret af frivillige kræfter. Dansk Markedsføring Studerende i Aalborg leverer via vores arrangementer viden fra fageksperter om de seneste kommunikations- og markedsføringstendenser, og åbner døre for dig, der ønsker at møde virksomheder inden for kommunikation og reklame. Med andre ord er vi udelukkende sat i verden for at skabe større sammenhæng mellem studie- og erhvervsliv.

Kunne du tænke dig at blive en del af foreningen i Aalborg? har du spørgsmål eller vil du vide mere om os, så læs med her eller kontakt formand Simon Nielson mail: stud-aal@markedsforing.dk

Dansk Markedsføring - 2022-05-01

Markedsførings guide til branchen

Log ind og læs bladet her eller bliv medlem nu.

Bliv Medlem