Articles tabs

Courses tabs (CT)

custom add this

Image: 
Titel:
Gratis seminar: Den fremtidssikrede marketingchef
Body: 

Gratis seminar: Den fremtidssikrede marketingchef

Vær med når ’Årets Digitale Bureau’ Nordlid og Dansk Markedsføring i samarbejde afholder seminaret: ’Den fremtidssikrede marketingchef’ med gæstespeaker Rasmus Lindahl Andreasen fra Dagrofa.

Marketingdisciplinen ændrer sig med hastige skridt. Marketingkronerne bliver flyttet fra store produktioner til mere intelligente IT-løsninger, der skal optimere kundeoplevelser og højne loyaliteten. Du skal som marketingchef og medarbejder vide MERE om MEGET - for det kan være kritisk at hvile på fortidens laurbær. 

Bliv fremtidssikret med inspiration fra ’Årets Digitale Bureau’: Nordlid
Nordlid’s A-hold giver deres gennemprøvede bud på, hvordan du som marketingchef og medarbejder kan agere, for at få det bedste ud af dine marketingkroner. Nu, men mest af alt i fremtiden. Du bliver præsenteret for Nordlid’s firesporede model, der inkluderer Strategi, Kundeoplevelser, Data & Teknologi og sidst men ikke mindst: Organisation og Kompetencer. Der er således garanti for en 360 graders guidet inspirationsrejse – direkte målrettet dig som marketingansvarlig.

Dagrofas Rasmus Lindahl Andreasen, der allerede har bevist, at han er en Loyalitet og Online Chef, der i den grad er fremtidssikret og fremsynet, deler ud af hans erfaringer med den kommercielle integration med IT – og endda på tværs af flere forskellige brands.

Dagens agenda
Kl. 08.30 – 09.00:                       Registrering, netværk og kaffe og croissant.
Kl. 09.00 – 09.15:                       Velkommen ved Dansk Markedsføring og Andreas Hansen, Commercial Director, Nordlid.
Kl. 09.15 – 09.45:                       Hvordan ændres måden at arbejde på, når marketingkroner flyttes fra medier til kundeoplevelser og relationer? ved Jan Køhler, Director of Strategy, Creativity & Innovation, Nordlid.
Kl. 09.45 – 10.00:                       Pause.
Kl. 10.00 – 11.15:                       Når det kommercielle og IT smelter sammen ved Jan Køhler og Rasmus Lindahl Andreasen, Loyalitet og Online Chef, Dagrofa.
Kl. 11.15 – 11.30:                       Essens af dagen og betragtninger ved Jan Køhler, Director of Strategy, Creativity & Innovation, Nordlid.
Kl. 11.30 – 11.45:                       Sådan kommer du videre ved Andreas Hansen, Commercial Director, Nordlid.

Nordlid er bl.a. kåret som ’Årets Digitale Bureau’ til Danish Digital Award 2019 med guld i kategorier som Digital Transformation, Digital Organisation og Digital Activation.

Tidspunkt

Fredag 22. november 2019 (Kl. 08.30-11.45)

Kontaktperson

Sted

  • Dansk Markedsføring
    Nordre Fasanvej 113, 1. sal, 2000 Frederiksberg

Partnere

Arrangeret af

  • Dansk Markedsføring og Nordlid

4 Gode grunde

  1. 360 graders guidet inspirationsrejse – direkte målrettet dig som marketingansvarlig
  2. Hvordan ændres måden at arbejde på, når marketingkroner flyttes fra medier til kundeoplevelser og relationer?
  3. Når det kommercielle og IT smelter sammen
  4. Dagrofa - Den kommercielle integration med IT

Relaterede artikler