Fornylig udnævnte den franske bureau-koncern Publicis efterfølgeren til sin navnkundige topboss gennem 30 år, Maurice Lévy, og nu sker der også ting og sager i den nordiske del af gruppen.

Således bliver den nuværende CEO for Reputation, Alexander Peitersen, ny CEO for Publicis Communications i Norden - ny mand i CEO-stolen hos Reputation bliver bureauets nuværende kontaktdirektør og partner Christian Madsen.

I den nye rolle får Alexander Peitersen det overordnede ansvar for gruppens bureauer i de nordiske lande – Reputation i Danmark & Finland, Saatchi & Saatchi i Sverige & Danmark, Kitchen i Norge, MSL i Sverige, Norge & Danmark, samt Prodigious i København & Stockholm- og det ser han frem til:

- Jeg glæder mig til at træde ind i min nye rolle, hvor gruppens globale ”Power of One” approach skal føres helt ud i livet. Den betyder, at vi - i højere grad end før - nedbryder de forskellige skel mellem gruppens bureauer og sammensætter det hold, som strategisk, kreativt og teknologisk bedst kan løfte kundens udfordringer, siger han og tilføjer:

- Jeg har de seneste år tilbragt meget tid i de nordiske lande og der er ingen tvivl om, at mange nordiske virksomheder står over for store forandringer i deres forretningsmodeller. Med vores nye set-up er vi en endnu stærkere partner, der inden for alle discipliner også kan trække på globale indsigter og erfaringer.

Om sin nye CEO-rolle hos Reputation, siger Christian Madsen:

- Reputation har fra start haft stor succes med at udvikle og udrulle internationale kampagner og det er derfor oplagt, at vores CEO får ansvaret for at styrke netværket i Norden. Reputation går en spændende fremtid i møde, og jeg glæder mig til at accelerere den udvikling, som allerede er sat i gang.

Deciderede sammenlægninger - som i WPP-gruppen, hvor man fornylig slog Ogilvy og JWT Copenhagen sammen under Ogilvy-navnet - meldes der ikke om.