Annoncering

Vores styrke ligger i at bygge bro mellem vores medier så der skabes synergi og størst mulig opmærksomhed omkring Jeres kampagner og dermed bedst mulig ROI til Jer som annoncør. Det betaler sig altid at indhente et tilbud på tværs af vores medieplatforme.

Alle medier fra os skal levere indsigt, inspiration og viden samt best practise til målgruppen inden for medier, tech, reklame, markedsføring og kommunikation.

Magasinet Markedsføring på print og tablet
Et nichemedie for folk inden for marketing, salg, reklame, medier og kommunikation. Læsernes høje kvalitets- og relevansopfattelse af Markedsføring har en afsmittende effekt på dine annoncer – annoncerne er en naturlig del af bladet.

Læs Markedsføring på din smartphone eller tablet. Få aktuelle cases på farten, kontoret eller hjemme i sofaen – VI er der, hvor du er.

Vi udkommer 7 gange om året på print og tablet med aktuelle temaer, cases der demonstrerer markedsføringens effektivitet. Kort sagt; Et shortcut for marketingprofessionelle. 

Udgivelser i 2023
– 5. februar (annoncedeadline 26. januar)
– 9. april (annoncedeadline 30. marts)
– 11. juni (annoncedeadline 1. juni)
– 27. august (annoncedeadline 17. august)
– 15. oktober (annoncedeadline 05. oktober)
– 1o. december (annoncedeadline 30. november)

Markedsforing.dk
En visuel og involverende oplevelse af marketingstoffet, aktivitetskalender for de mange konferencer, seminarer og events, medlemsfordele, jura, blog, netværk, jobmarked m.m.

Målrettet jobmarked
Danmarks største jobmarked inden for marketing, digital marketing, kontakt & kunderelationer, grafik & design, PR & kommunikation, markedsanalyse & research. Se vores jobpakker

Daglig redaktionelt nyhedsbrev
Flere end 20.000 marketeers har valgt ikke at gå glip af dagens vigtigste danske og internationale nyheder. Et stærkt og målrettet medie for annoncører.

SoMe-løsning
Oplagt mulighed for at komme i kontakt med en attraktiv målgruppe når det passer jer.

Med en SoMe-løsning hos Dansk Markedsføring formidler vi jeres storytelling i form at sponsoreret indhold på tværs af vores medie. Vi skræddersyr den optimale løsning til jer, så I rammer bedst muligt. Jeres content eksponeres via LinkedIn og Facebook kombineret med bannereksponering i vores nyhedsbrev og på vores site.

Webinarer
Formatet giver god mulighed for at pleje og fastholde kunder og lokke nye til.
Når I indgår i et samarbejde med Dansk Markedsføring, kommer I ud til en attraktiv målgruppe. Vi hjælper jer med at skabe opmærksomhed omkring jeres webinar via vores digitale medie samt SoMe kanaler.

Partnersemniar
Sæt agendaen og få kvalificerede leads i øjenhøjde. Gennem cases og faglig inspiration sættes en agenda relevant for marketingbeslutningstagere.

Dansk Markedsføring tilbyder neutral faglig platform til eksekvering af jeres formiddagsseminar (max 3½ time) Seminaret afholdes i Dansk Markedsførings konferencelokale med plads til 100 deltagere og inkluderer alle nødvendige faciliteter samt forplejning.

Partneren har indsigt og ekspertise og leverer indhold og talere, resten hjælper vi med.

For at se indholdet skal du acceptere cookies.

Opdater dine indstillinger
Oplev et partnerseminar med Dansk Markedsføring her – Kontakt os hvis du ønsker hjælp til dit næste seminar.
" Det er som et straffespark. Hvis du misser målet, når du annoncerer i Markedsføring, er du virkelig uskarp.
Peter Boye, Kreativ Direktør, Boye & Spellerberg

Styrk dit brand gennem vores medieplatform.

Kontakt os og få et godt tilbud!