Forum+ gennemfører møder 8-10 gange om året. I hyggeligt samvær får vi et indlæg af en spændende og aktuel taler med efterfølgende dialog. Både før og efter mødet, er der lidt mundgodt og noget at drikke, og god tid til de sociale relationer.

Program efterår 2022

Mød Jørgen Ramskov
28. november, kl. 15.00 – 17.00, Dansk Markedsføring, Bredgade 19E, 1260 Kbh. K.
Jørgen Ramskov er tidligere Radio 24/7 og nu direktør i Producent Foreningen. Vi får hans mening om mediemarkedet i lyset af det nye medieforlig. Hvordan sikrer vi det danske indhold bedst?
DKK 75,-
Reserver din plads – klik her

Hold dig opdateret over alle kommende arrangementer – klik her.

Om Forum+

Forum+ er for dig, som ønsker at være en del af et aktivt netværk af ligesindede, blive fagligt inspireret, høre interessante cases fortalt af aktuelle personligheder fra dansk erhvervsliv, politikere, økonomer, forfattere og meget mere. Har du selv nogle kontakter til emner mv, som du kunne tænke dig at opleve, og som du tror ville være interessant for andre medlemmer i Forum+ er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Forum+ medlemmerne har en fælles historie og oplevelser i bagagen. Fælles er også, at de fleste af os har ledet virksomheder i vores branche. Vi har set og prøvet meget, udviklet virksomheder, udviklet mennesker – guidet, trøstet og inspireret, vist vejen. Det vil vi gerne fortsætte med.

Tidligere arrangementer

Se eksempler på vores tidligere herunder:

Medlemskab

Er du allerede medlem af Dansk Markedsføring og er du fyldt 55 år, kan du blive en del af Forum+. Det koster ikke ekstra. Og er du fyldt 65 år, kan du ovenikøbet få medlemskabet hos Dansk Markedsføring gratis.

Er du over 60 år og har forladt arbejdsmarkedet, kan du muligvis få gratis medlemskab af Dansk Markedsføring. Henvend dig på mail: forumplus@forumplus.dk eller telefon: 40 52 20 50.

Bestyrelse

Bestyrelsen samlet i Forum+

Hold dig opdateret – modtag vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig Forum+ mailingliste her.

Følg os på Facebook

Følg også Forum+ aktiviteterne på facebook ved at melde dig ind i vores lukkede facebookgruppe.