Det går ikke så ringe endda i det digitale bureau Valtechs danske forretning, fremgår det af seneste årsregnskab.

Toplinjen voksede med 10 procent, og resultatet på 15,9 mio. kr. efter skat er en stigning på 37 procent i forhold til året før.

Og hvad mon det skyldes?

- Vi er blevet bedre til at udnytte vores kapacitet – og at styrke den. Det er en de primære årsager til vores positive årsregnskab for 2016, og at 2017 allerede tegner særdeles positivt, lyder det fra Carsten Brogaard Jensen, der er Managing Director for Valtech i Danmark, Tyskland, Schweiz og Frankrig, i en pressemeddelelse.

- Vi har fortsat stor succes med at lande store digitale kundeengagementer for både danske og internationale kunder. Samtidig står vi stærkt som del af en global koncern, fortsætter han.

En stor del af æren for 2016-regnskabet tilskriver han projekter, hvor bureauet har orkestreret digitale projekter på tværs af landegrænser og kulturer.

Internationale kunder og projekter udgjorde således over 30 procent af omsætningen i 2016.

Satser på talentudvikling

Den profil blev i 2016 yderligere understreget af en stor satsning på international talentudvikling, der udspringer fra kontoret i København.

- I 2016 tog vi initiativ til Valtech’s første internationale talentprogram, hvor vi træner og former talenter direkte fra universiteterne. Det har været en kæmpe succes, og vi er her i 2017 i gang med endnu et talentforløb i tæt samarbejde med vores kontorer i Paris, Amsterdam og München, Carsten Brogaard Jensen.

Talentprogrammet har også understøttet opbygningen af et helt nyt Adobe Marketing Cloud team, der er gået fra nul til 20 medarbejdere på kun 12 måneder.

- Vi gør en hel del for konstant at holde os i det digitale førerfelt og har her i starten af 2017 lanceret et helt nyt concept, Co_Lab, hvor vi allierer os med kræfter, der er ude og flytte grænserne for digital innovation og forretningsudvikling, slutter Carsten Brogaard Jensen.

I Co_Lab sidder start-ups og innovative vækst-teams fra kunderne – heriblandt Uber, Simple Feast, Tobi og Volcano – fysisk i Valtech’s domicil på Holmen

Valtech A/S 2016/2015

(Mio. kr.)

Omsætning:                      117/106

Bruttofortjeneste:             94/87

Resultat før skat:              15,7/10,8

Årets resultat:                   12,4/8,9

Gns. antal ansatte:            96/87