Onsdag 29. juni 2016

Facebook-profil vender hjem

09. jan 13 Bureauer Skrevet af Jakob M. Larsen
1

Social Media-bureauet Komfo har hyret Facebooks danske Client Partner, Mikael Lemberg, til at stå i spidsen for dets nyeste Facebook-satsning. Lemberg vender dermed hjem til Danmark - og til Komfo - fra Facebooks europæiske hovedkvarter i Irland.

Social Media-bureauet Komfo er, som tidligere nævnt, i luften med en ny satsning, Komfo Ad Manager, der skal gøre det lettere for kunderne at få noget ud af deres annoncer på verdens største sociale medie.

- Vi lancerede Komfo Ad Manager i en betaversion i august 2012 og de kunder, der har benyttet værktøjet, har typisk oplevet en effekt, som har været dobbelt så høj som markedsgennemsnittet. Resultaterne og væksten i denne del af annoncemarkedet på Facebook, får os til bl.a. at satse her i 2013, hvor målet er, at vi skal nå en omsætning på mindst 10 millioner alene på Komfo Ad Manager, siger adm. direktør Rasmus Møller-Nielsen fra Komfo.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.