Torsdag 17. april 2014

Søgefelt

Købstilbud på Clear Channel

20. dec 13 Bureauer Skrevet af Christian W. Larsen
2

Henrik Sørensen og hans investorer i Out of Home Media agter at afgive købstilbud på Clear Channel Danmark. Selskabet overlever ikke uden kapitaltilskud, mener Henrik Sørensen.

Out of Home Media mener, at outdoor markedet i Danmark har så stort et potentiale, at ejerne nu er villige til at afgive et købstilbud på Clear Channel Danmark.

At den offensiv indledes netop nu skyldes, at Out of Home Media vurderer, at Clear Channel Danmark har økonomiske problemer og skal have kapitaltilskud for at over leve.

– Vi kan se et betydeligt potentiale i markedet efter et outdoor-bureau, der er villige til at gå hele vejen med investeringer. Vi vil sikre, at outdoor-kommunikationen bindes sammen med alle andre kanaler, specielt de digitale, så annoncørerne får maksimalt ud af investeringerne, siger Henrik Sørensen, tidligere CEO i Clear Channel, og nuværende medejer af Out of Home Media.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.