Et af de længste partnerskaber i bureauchancen ophører nu fysisk. Wibroe, Duckert & Partners har i en årrække ikke været en juridisk del af PeopleGroup, men nu skilles selskaberne også fysisk.

I løbet af efteråret 2017 flytter Partners til ”egen adresse”, Grønningen 1 i København.

– Vi er jo ikke længere juridisk forbundne, så nu mener vi, det er rigtigst at flytte ud af lokalerne i Vester Farimagsgade og til egne lokaler.

– Det skyldes ikke, at vi er utilfredse med huset, for vi har været glade for at være her, men nu vil vi også fysisk være os selv, siger Heidi Skovhus, adm. direktør i Wibroe, Duckert & Partners.

Bureauet har netop afleveret 2016-regnskabet, og det viser et lille fald på toplinjen, og et fald på bundlinjen på 38 pct.:

– I lyset af at en af vore største kunder, Nykredit, valgte at drosle markant ned på den kommercielle kommunikation i starten af 2016, er jeg tilfreds, men det er klart, at når vi går fra 4,9 mio. kr. til at tjene 3 mio. kr. er regnskabet i bedste fald godkendt.

– Desuden har vi jo tændt det lange lys, og går ikke efter at tjene mest muligt hurtigst muligt. Vi har investeret i nye kompetencer og udviklet de eksisterende, så vi har konkurrencekraft i markedet, og når vi lægger det hele sammen, er jeg godt tilfreds.

– Men som 2017 er begyndt, spår jeg en vækst på både top- og bundlinje i år, slutter Heidi Skovhus.

Nøgletal Wibroe, Duckert & Partners 2016/ 2015:

(mio. kr.)     

Bruttofortjeneste:                                  22,2/ 25,4

Res. før skat:                                         3,0/ 4,9

Res. efter skat:                                      2,5/ 3,8

Begge år har Partners har 25 medarbejdere