Mandag 27. juni 2016

Svensk bureau åbner i DK

19. dec 12 Bureauer Skrevet af Jakob M. Larsen
2

Det svenske digitalbureau Precis Digital udvider butikken med en dansk afdeling. Der er plads på det danske marked til et bureau, der fokuserer fuldt ud på datadreven online marketing, mener en af stifterne.

Det unge, svenske digitalbureau Precis Digital lider af vokseværk og åbner derfor et kontor i København.

Selskabet er stiftet tidligere i år af tre svenske Google-”afhoppere”, der håber på, at deres erfaringer fra søge- og annoncekæmpen giver dem en konkurrencefordel på det digitale reklamemarked.

De tre stiftere lærte hinanden at kende på Googles europæiske hovedkontor i Dublin, men efter fem år i irsk eksil fik de hjemve og besluttede sig for at vende tilbage til Sverige og etablere eget digitalt bureau.

Det blev til Precis Digital, der som lidt af særsyn på bureausiden beskæftiger sig med hele værdikæden inden for online marketing. Det vil sige alt lige fra webanalyse over onlineannoncering til konverteringsoptimering.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.