Søndag 29. maj 2016

Teleselskab dropper Facebook

21. maj 13 Digitalt Skrevet af Susanne Ingemann
14

Fullrate har sat Facebook og Twitter på standby og vil i stedet bruge ressourcerne på andre kanaler. ”Alt for få tør være kritiske over for de sociale mediers reelle effekt for forretningen”, mener selskabets direktør.

Relaterede artikler

For et par uger siden valgte det TDC-ejede teleselskab Fullrate at lukke ned for både Facebook-side og Twitter-profil. I stedet skal ressourcerne bruges på at betjene kunderne via telefon og email.

Det fortæller Fullrates adm. direktør Peter Mægbæk Madsen, da markedsforing.dk ringer for at høre, hvor selskabets Facebook-side er blevet af.

- Du er faktisk den første, der spørger til det. Men ja, det er rigtigt, at vi har - om ikke lukket, så i hvert fald sat begge kanaler på standby. Vi har diskuteret det gennem en længere periode og på forskellige måder vurderet hvilket udbytte, kanalerne gav vores forretning. Og konklusionen var, at vi kunne bruge vores ressourcer bedre i andre kanaler, siger han.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.