Mandag 27. juni 2016

Bureau frisker d’Angleterre op

14. nov 12 Kampagner Skrevet af Jakob M. Larsen
2

Når det københavnske luksushotel d’Angleterre atter slår dørene efter en omfattende renovering i maj, bliver det med nyt logo og visuel identitet, som design- og brandingbureauet Kontrapunkt står bag.

Det københavnske luksushotel d'Angleterre, som har været lukket grundet en større renovering, slår atter dørerne op i maj, og det bliver til akkompagnement af en ny visuel identitet, der markerer lidt af en milepæl for d'Angleterre.

Den nye identitet og logo skal vise d'Angleterre ”fra en ny, men samtidig historisk velkendt side”, lyder det fra design- og brandingbureauet Kontrapunkt, det står bag.

Det betyder bl.a., at ”Hotel” ikke længere er en del af navnet, fordi d'Angleterre er meget mere end et hotel, hvilket skal understrege ambitionen om atter at blive et knudepunkt, et mødested og en kulturel højborg i hjertet af København.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.