Lørdag 28. maj 2016

Hvor er lyset, Gollum?

02. nov 12 Kampagner Skrevet af Susanne Ingemann
0

FREDAGSFILM: Air New Zealand er kendt for at gøre noget ekstra ud af deres sikkerheds-videoer. Denne gang er det den nye Hobitten-film, der har inspireret, og det er ikke ringe. Se filmen her.

Hvis der er noget i denne verden, der typisk er lige så kedeligt som at se på maling, der tørrer, så er det da ved den søde grød flyselskabernes sikkerhedsvideoer.

Sådan er det ikke hos Air New Zealand. Selskabet er kendt for at gå utraditionelt til værks, når der skal skrues sikkerhedsvideoer sammen – blandt andet fordi selskabet ser videoerne som en marketing-kanal - og den seneste udgave er ikke nogen undtagelse.

Den tager sit udgangspunkt i instruktøren Peter Jacksons kommende og meget omtalte film: ”Hobitten”, og her møder man ikke bare Gollum, der viser vej til kabinens sikkerhed-lys, men også instruktør Jackson selv, der optræder ganske kort i den fire et halvt minut lange film.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.