Burger-giganten McDonald’s er i luften med en ny reklamevideo, der gør stygt grin med Apples selvbevidste og meget velkendte måde at præsentere nye produkter på.

Det sker i forbindelse med lanceringen af et nyt, specialdesignet sugerør: Suction Tube for Reverse Axial Withdrawal (STRAW)der i videoen præsenteres med alle Apples velkendte virkemidler.

Det er ikke første gang, at store brands kærligt reklame-mobber Apple - tænk blot på IKEA's Apple-parodi - men det er ganske gennemført i denne omgang.

Allerede et hit

Produktet præsenteres i en flot indpakning, det hele foregår på en hvid baggrund og en meget britisk fortæller udlægger – tag den Jony Ive, designboss i Apple – betydningen.

Nu kunne man måske foranlediges til at tro, at det hele blot er spøg og skæmt, men McDonald’s har rent faktisk udviklet det nye sugerør i forbindelse med lanceringen af nogle nye milkshake-blandinger og STRAW.

Selve sugerøret udgives blot i en ”limited edition", men mon ikke burger-kæmpen sætter gang i produktionen, hvis det skulle blive et endnu større hit, end videoen om STRAW allerede er blevet på de sociale medier?

Se med her: