Det går godt for Nørgård Mikkelsen, der kontinuerligt har leveret relevant og prisvindende kreativitet på et ganske højt, internationalt niveau.

Den historik skal skærpes yderligere, og det sker med ansættelsen af en ny kreativ direktør med en fortid på det tyske marked:

– Vi har efterhånden bidt os rigtig godt fast i København, hvor vi har tiltrukket flere meget attraktive kunder og i dag beskæftiger 15 medarbejdere. Med ansættelsen af Esben styrker vi vores vækstplaner for København yderligere samt vores kreative profil i både København og Odense, siger adm. direktør i Nørgård Mikkelsen, Erik Laumand.

Den 40-årige Esben Ehrenreich kommer til Nørgård Mikkelsen med indsigt i brancher som bl.a. FMCG , finansiel service og medicinal-industrien, der kundemæssigt er et godt match med Nørgård Mikkelsen, og han glæder sig til det nye samarbejde.

– Efter mere end ti år i reklamebranchen i Tyskland og Østrig var det tiden at vende hjem til Danmark. Jeg har altid haft en smule hjemve og kunne godt forestille mig at leve og arbejde i Danmark igen, men det skulle kun være, hvis der kom et oplæg fra et bureau med substans og en vision om, hvor bureauet vil hen, siger Esben Ehrenreich.

– Det fandt jeg på en meget spændende og ambitiøs måde hos Nørgård Mikkelsen. Vi har talt holdninger og visioner gennem de seneste seks måneder og fundet, at vi trods vores forskellige baggrunde deler grundsyn på, hvad der er god markedsføring, og hvordan man bliver endnu bedre til at levere det.

– Jeg glæder mig til at arbejde sammen med en bred partnerkreds, styrke det kreative og være med til at skabe et ægte udviklingsbureau, siger den nye kreative direktør.

Esben Ehrenreich har arbejdet på bureauer som tyske Y&R, BBDO og Saatchi & Saatchi med en lang række internationale brands som Heineken, Allianz, Singapore Airlines, Boehringer Ingelheim og mange andre, hvor han har været global ansvarlig.

Han har desuden været med til at skabe en af de mest succesrige foodkampagner i Tyskland med repositioneringen af Mini Babybel. Han har modtaget flere internationale priser bl.a. en håndfuld løver i Cannes og awards ved Clio, Eurobest, ADC Europe, London Internationals og New York Festivals.