Fredag 1. juli 2016

Global profil til dansk bureau

18. jan 16 Navne Skrevet af Christian W. Larsen
0

Nørgård Mikkelsen opruster med ansættelsen af ny kreativ direktør i København. Esben Ehrenreich er ny kreativ direktør, og vender hjem til København fra Tyskland med en lang række internationale priser og cases i bagagen.

Det går godt for Nørgård Mikkelsen, der kontinuerligt har leveret relevant og prisvindende kreativitet på et ganske højt, internationalt niveau.

Den historik skal skærpes yderligere, og det sker med ansættelsen af en ny kreativ direktør med en fortid på det tyske marked:

– Vi har efterhånden bidt os rigtig godt fast i København, hvor vi har tiltrukket flere meget attraktive kunder og i dag beskæftiger 15 medarbejdere. Med ansættelsen af Esben styrker vi vores vækstplaner for København yderligere samt vores kreative profil i både København og Odense, siger adm. direktør i Nørgård Mikkelsen, Erik Laumand.

Du har ikke adgang til at tilgå siden. Artiklen er forbeholdt medlemmer. Hvis du er medlem kan du logge ind her. Hvis du ønsker at købe et medlemsskab, kan du gøre det her.