Efter at den dansk-etablerede e-mail-platform Globase i november 2015 blev købt af den børsnoterede italienske virksomhed MailUp S.p.A. hentede ledelsen sidste år Rasmus Kurek ind som ny marketingchef.

Det blev imidlertid et kort ophold i dén stol, for nu er Rasmus Kurek avanceret til CEO for Globase International med base i København.

Tidligere har Rasmus Kurek bl.a. været Business Development Director hos Aller Media og DG Media samt marketingchef hos bl.a. Avis Biludlejning, Budget Rent a Car og CarCo, og nu skal han så stå i spidsen for Globase International med titel af CEO.

Rasmus Kurek skal i rollen som CEO navnlig have fokus på kunder og vækst inden for den nordiske region, og det ser han frem til.

Vil være bannerfører
- Det bliver på mange måder spændende at overtage CEO rollen hos Globase. I de sidste par måneder har vi arbejdet intensivt med at definere den nye strategi, der vil spille en central rolle i udvikling i brugen af marketing automation løsninger. Den ønskede position, som bannerfører inden for vores segment glæder jeg mig til at videreudvikle sammen med de dygtige medarbejdere hos Globase, lyder det fra den nye CEO.

Og hos de italienske ejere er tilfredsheden med, at Rasmus Kurek overtager direktørposten hos Globase, også stor:

- Med udnævnelsen af Rasmus glæder vi os over at have fundet en kapacitet inden for branchen med den helt rette kombination af driftsmæssige, kommercielle og ledelsesmæssige erfaringer. Dermed får vi en topleder med øje for både drift, udvikling og innovation, hvilket både passer ind i MailUp gruppens DNA og er nøglen til succes i de kommende år for Globase, siger Nazzareno Gorni, der er bestyrelsesformand i Globase International ApS og CEO i MailUp S.p.A.

Flere ledelsesændringer

Med udnævnelse af Rasmus Kurek sker der samtidig flere organisatoriske ændringer i ledelsen. Et kendt ansigt i Globase regi gennem 10 år, senior project manager Joan Paepcke, indtræder i ledelsen som ny COO, og tidligere International Sales Manager hos MailUp Cinzia Tavernini er udnævnt til CRO.

Dragan Dimitrijevic, Globase’s nuværende CTO, forbliver som kendt profil i ledelsesgruppen.

Pr. 1. februar 2017 består ledelsen i Globase således af (foto fra venstre): CRO Cinzia Tavernini, CEO Rasmus Kurek, COO Joan Paepcke og CTO Dragan Dimitrijevic.