Dyk ned i de seneste marketingtrends og -tendenser, når Salesforce slår dørene op for deres årlige konference. 

Event: Salesforce inviterer til deres årlige konference

Hør Søstrene Grene fortælle om deres digitale omni-channelrejse på Salesforce Live d. 26. April.

Vær med, når vi sammen med eksperter og kunder dykker ned i morgendagens udfordringer inden for marketing samt mange andre brancher på Salesforce Live: Copenhagen d. 26. april i København.

Uanset om du er eksisterende Salesforce-kunde eller blot interesseret i de nyeste trends og teknologier inden for marketing, er Salesforce Lived. 26 april i The Hangar i København noget for dig.

Det bliver en dag spækket med inspirerende talere, tankevækkende keynotes og demo’er, som dykker ned i morgendagens udfordringer indenfor et utal af brancher og professioner. Der vil samtidig være god mulighed for at netværke med andre professionelle i branchen i vores expo-område, hvor vi selv og vores samarbejdspartnere vil stå klar til at tage imod jer til en god snak om de seneste trends og branchespecifikke udfordringer.

Vi har en lang række marketingrelevante sessioner på agendaen. Du kan bl.a. opleve:

  • Hør Rasmus Skjøtt, Chief Digital Officer hos Søstrene Grene fortælle hvordan de accelererer deres digitale rejse med deres omni-channel strategi.
  • Vær med, når vi dykker ned i morgendagens events, når vi inviterer til en virtual reality skattejagt i expo-området.
  • Dyk ned i fordelene ved data-drevet marketing, når Kjartan Bjørnsten, Digital Media Director hos børnemøbelsproducenten Stokke giver et indblik i deres marketingstrategi.

Deltagelse er gratis, men vi har et begrænset antal pladser, så sikr dig din plads allerede i dag.

Eventet afholdes i The Hangar (Comfort Hotel Copenhagen Airport) d. 26. April kl. 8:00-16:00.

Læs mere om eventen og se den fulde agenda HER