Kreativitet giver styrken til transformation – personligt, professionelt og på tværs af alle brancher. Deltag i Adobe Reconnect og hør mere om, hvordan innovation skaber unikke oplevelser for vores kunders kunder. Mød os ansigt til ansigt og lær om kommende teknologier som metaverse, 3D og hør hvordan, man skaber personalisering i stor skala.

Du får rig mulighed for at netværke og vi serverer lækre smagsoplevelser og kreative drinks på tagterrassen (hvis vejret tillader det).

Agenda

14-30-15.00: Dørene åbnes med kaffe, te og kage.

15.00-16.30: Inspirerende præsentationer:

  • Åbning af Franck Attia, Managing Director, Adobe Nordics
  • Teknologi, tendenser og menneskelighed. Få et glimt af fremtiden.

Mød ekspert i digitale tendenser og CEO i Elektronista, Christiane Vejlø. Christina taler om nye digitale tendenser.

Digital transformation er vores nye virkelighed. Vi er netop gået ind i en ny fase, der vil være ulig noget, vi nogensinde har oplevet før. Kunstig intelligens, virtuelle  oplevelser og metaverset vil ændre fundamentalt på reglerne og bliver snart vores nye virkelighed. Christiane Vejlø vil fortælle dig om en række skelsættende digitale trends og give dig et indblik i fremtiden. Hvad har vi brug for at vide om den nye teknologi, og hvordan kan vi være forberedt på fremtiden?

  • Den næste æra af personalisering: Uendelige muligheder for skabe en kundeoplevelse baseret på tillid af Jo O’Connor, Principal Solution Consultant hos Adobe
  • Er du metaverse-klar? Udforsk de nye muligheder, som Metaverser tilbyder, og andre fordybende oplevelser med Johan Lopes Helgesson, Principal Solution Consultant hos Adobe. 

16.30-17.00: Uformel mingling  med mulighed for at høre mere om dit yndlingsemne ved de forskellige demo-stationer, hvor du kan møde eksperter  og ligesindet med samme interesse.

17.00-19.30: Netværk, mad og drikke.

19.30: Tak for i dag. 

Vi glæder os til at se dig face2face på Adobe Reconnect onsdag den 22. juni til nogle inspirerende timer.

Adobe-teamet