Forleden blev shortlisten til årets udgave af den internationale kreative pris D&AD Impact Award offentliggjort, og det var godt nyt for det lille, danske bureau Gorilla Media.

Bureauet var nemlig – i øvrigt som det eneste danske – shortlistet. Og det hele tre gange i kategorierne Civic Engagement, Community & Interaction samt Diversity & Inclusivity.

De nominerede arbejder er #JegErDansk, Tirsdagsdebatten (For Ekstra Bladet) og Choose (for Center for Forebyggelse af Eksklusion).

D&AD Impact-prisen er udviklet af D&AD og Advertising Week, og målet er at skabe et globalt initiativ, hvor der kastes lys over kreativt arbejde, der rent faktisk skaber en positiv forandring i verden.

Alex Sabour, kreativ direktør og partner i Gorilla Media, glæder sig naturligvis over nomineringerne, der kommer kort tid efter, at bureauet også gjorde sig bemærket herhjemme med tre shortlister ved årets Rambuk.

En glad kreativ direktør

- Vi er jo ved at skabe os et navn, så vi er lykkelige for Rambuk-nomineringerne. Ikke mindst fordi vi er det suverænt mindste bureau på shortlisten, siger Alex Sabour.

- At vi så oven i dette får tre af vores videoer med på shortlisten ved D&AD Impact er lidt af en milepæl for os. Alle kreative drømmer jo om at vinde en Pencil, og vi håber på, at vi bringer nogle med hjem, fortsætter han.

I alt har Gorilla Media vundet 44 kreative priser i løbet af det sidste halvandet års tid.

- Men intet vil betyde mere for os end at vinde en D&AD-pencil. Når man ser på konkurrenterne, ser det ud til at blive svært, men nomineringerne er i sig selv en pris for os, slutter Alex Sabour.

Om det bliver til Pencils til Gorilla Media afsløres i New York den 2. oktober. Du kan tjekke alle de shortlistede arbejder ud her.