Sammen med stifteren af Aarhus-bureauet Outsource, Michael Madsen, etablerede de to aktive herrer bag Lasertryk.dk, Esben Mols og Anders Grønborg, sidste år webbureauet I2I Web A/S – og nu udvider de tre parter igen samarbejdet.

Det sker med opkøbet af en ejerandel på 40 procent i det lille aarhusianske bureau Outsource, som Michael Madsen stiftede i 2006.

- Vi tror på, at Outsource har et stærkt koncept, siger Esben Mols og tilføjer: 

- Og så har vi investeret i bureauet, fordi vi synes, det et fantastisk team af unge med en ”fuld-fart-frem”-mentalitet, som vi virkelig tror på kan løfte den vækstambition, vi har for virksomheden.

Komplekst marked

Outsource startede for 11 år siden med tryksager som primære produkter, i dag tilbyder bureauet både online annoncering i form af SEO, Google AdWords, Facebook-annoncering, hjemmesider og webshops - og udviklingen er konstant.

- For 20 år siden bestod markedsføring groft sagt af tryksager, annoncer og måske et radio- eller TV-spot. Hjemmesider er blevet virksomhedernes primære udstillingsvindue og skal være top professionelle. Derudover er affiliate marketing kommet til, siger Esben Mols.

Det nytter med andre ord ikke ”bare” at ansætte en markedsføringsassistent eller sende sekretæren på seks ugers grafisk kursus.

- Efterhånden som flere og flere virksomheder indser dette, vil de begynde at outsource disse opgaver til eksperter – og her vil bureauet Outsource helt naturligt stå meget stærkt.

Med Lasertryk-ejernes investering i Outsource dk ejer de nu 40 procent af virksomheden, mens Michael Madsen ejer majoriteten på 60 procent.