Det er vel ikke helt upassende at fortælle om et generationsskifte i bureauet Sunrise på en smuk novemberdag, hvor solen for en gangs skyld tvinger skyer og tristesse tilbage?

Fakta er i hvert fald, at mangeårig adm. direktør og stifter af Sunrise, Michael Sølling, og direktør og medejer af bureauet, Simon Hertz, er blevet enige om at gennemføre et generationsskifte i bureuaet.

Det betyder, at Michael Sølling, der i 1995 stiftede Sunrise og i 22 år har været adm. direktør, træder ud af bureauet og giver stafetten videre til Simon Hertz.

- Både Sølling og jeg har gennem alle årene været helt alignet, og det gælder også ift. dette generationsskifte. Jeg har været utrolig glad for de mange gode år, vi har haft sammen. Vi har altid suppleret hinanden godt og vores fælles epoke i Sunrise-regi har været rigtig god og solid, siger Simon Hertz.

- Den homogenitet og gensidige forståelse for hinanden har dermed også været helt væsentlig i forbindelse med dette generationsskifte. 

- Så selvom det på den ene side er vemodigt, så har vi begge gennem hele processen troet på tanken om, at vemod og nye tider sagtens kan gå hånd i hånd i en sådan situation, fortsætter han.

- Jeg er selvfølgelig også helt opmærksom på, at det er en rigtig rigtig stor ting ”at give sin baby videre”, så det er selvfølgelig med stor respekt – også for Søllings tillid til mig - at jeg nu kan tage fat på en ny epoke for Sunrise, siger Simon Hertz, der kom til bureauet i 2010 efter 12 år på bureausiden hos Kunde & Co.

Heideby og Egtoft nye partnere

Generationsskiftet betyder også, at der træder to nye partnere ind i Sunrise. Det drejer sig om Lars Egtoft, tidligere CFO fra Kunde & Co og Mikkel Heideby, tidligere director fra Black Rabbit og før det medejer af Umwelt.

- Jeg glæder jeg mig selvfølgelig også til en ny epoke med Lars som CFO og Mikkel som COO om bord. Det er to yderst erfarne og kompetente profiler, som jeg har stor respekt for.

- Vi kender hinanden godt og er tilsvarende helt alignet i forhold til at styrke bureauet yderligere, så fremover fortsat og i endnu højere grad kan levere det, kunderne og markedet efterspørger, slutter Simon Hertz.

Jeppe bo Ebstrup og Mikkel Wendelboe fortsætter som partnere og kontaktchefer på Sunrise.