Aarhus-bureauet s360, der de senere år bl.a. har markeret sig med solid indtjening og åbning af kontorer i Malmø og Helsinki, køber nu endnu en af sine konkurrenter på det digitale bureaumarked herhjemme.

Det drejer sig om det Kolding-baserede OnlinePartners, hvilket ikke mindst skal styrke s360 position i Jylland yderligere.

OnlinePartners har i dag en stærk position i Trekantsområdet og i Sønderjylland, mens s360 har mange kunder i det østlige og nordlige Jylland. Dertil kommer, at godt halvdelen af bureauets kunder i dag findes i hovedstadsområdet, forklarer den nyudnævnte M List-profil Jakob Vedel, CEO og partner i s360, som han var med til at stifte i 2011.

BOGEN THE M LIST ER EKSKLUSIV FOR MEDLEMMER AF DANSK MARKEDSFØRING, MEN DU KAN DOWNLOADE EN ONLINE-VERSION HER

Hvad har I betalt?

- Det oplyser vi ikke, men jeg regner med, at vi med den styrkede markedsposition runder en årlig omsætning på over 100 mio. kr., siger Jakob Vedel.

Digitalt bureau-marked konsolideres

Bureauet har tidligere opkøbt små bureauer som Skanderborg-bureauet iSeek og FirstSEO fra Aalborg, der ligesom s360 og OnlinePartners - der har 20 medarbejdere - er specialister i at rådgive om og levere marketing-ydelser på platformene Google og Facebook.

- Med OnlinePartners folk ombord får vi en endnu stærkere position til gavn for vores kunder. Vi ser dette som første skridt hen imod en naturlig konsolidering af markedet, siger Jakob Vedel.

I forbindelse med handlen bliver de to hidtidigere ejere af OnlinePartners, Rune Bruun Hansen og Tina Halkjær, henholdsvis Senior Digital Strategist og Client Director i s360, som OnlinePartners afdelinger i Kolding og Aarhus rebrandes til i den nærmeste fremtid.

Derudover bliver Rune Bruun Hansen en del af ejerkredsen i s360, der også omfatter stifterne, Jakob Vedel og Mathias Hillerup Larsen, ledende medarbejdere og Egmont Publishing, der købte sig ind i bureauet i 2017.

Større muskler, større muligheder

Rune Bruun Hansen ser frem til en fremtid i s360-regi:

- I vores dialog er jeg blevet bekræftet i, at vores kultur i OnlinePartners harmonerer rigtig godt med kulturen i s360. Derudover kan s360 give os adgang til endnu flere kompetencer samt et internationalt perspektiv, som jeg er sikker på, at både medarbejdere og kunder i OnlinePartners vil få stor glæde af, siger han.

s360 vil efter opkøbet beskæftige omkring 70 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i Aarhus, afdelingerne i København, Malmø og Helsinki samt på OnlinePartners nuværende kontor i Kolding.

Medarbejderne på OnlinePartners’ kontor i Aarhus flytter ind på s360’s kontor i Smilets by.